Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Een perfecte dag voor literatuur

NotjustanybookEen perfecte dag voor literatuur is een nieuwe leesclub voor bloggers met een literaire smaak. Toevallig ben ik daar niet vies van als boekenwurm, dus ik heb mij aangesloten bij deze nieuwe leesclub. Onder leiding van Not Just Any Book lezen de tot nu toe 25 leden gelijktijdig hetzelfde boek en bloggen we er daarna over in welke vorm we maar willen; dat kan een recensie zijn, column, mini-essay, een beeld, of een andere vorm. Naast het lezen van boeken zullen de leden elkaar ook eens in de zoveel tijd ontmoeten voor het bediscussiëren van boeken, het ontmoeten van auteurs en de gezelligheid. Ik kijk er naar uit. Inmiddels zijn de eerste boeken al gepland en zal ik per maand mijn mening over de betreffende boeken ventileren. Heel veel leesplezier!

De recensies die ik over de gelezen boeken plaats zal ik steeds onderbouwen met muziek, Dat kan een nummer zijn die het boek goed beschrijft, maar het kan ook een nummer zijn over een gevoel dat het boek bij mij oproept, of een gevoel dat de hoofdpersoon in het boek heeft. Kortom, mijn recensies voor de leesclub krijgen muzikale ondersteuning, dus niet alleen leesplezier, maar ook luisterplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s