Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Jurylid NS-publieksprijs, stemmers gezocht

4 reacties

Dag lieve lezers,

Het is even geleden dat ik iets van mij heb laten horen via mijn blog. De hele maand september ben ik op reis geweest door Japan en Shanghai. In die periode had ik wel boeken mee, maar ik heb er met moeite één gelezen. Ik was veelste druk met reizen, tempels bekijken, karaoke, Japanse woordjes leren en lekker eten.

Jurylid
Nu is het najaar echt aangebroken en staan er allemaal leuke dingen op het programma rondom boeken, zoals mijn benoeming als jurylid van de NS-publieksprijs. Dit gaat aanstaande woensdag 25 oktober op een hele speciale manier gebeuren. Hiervan zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden die dag. 

Afbeeldingsresultaat voor ns publieksprijs

Brutale vraag
Ik heb een hele brutale vraag en ik ga hem gewoon stellen. Graag wil ik jullie vragen om straks via mij te stemmen op een van de genomineerde boeken. Hoe meer stemmers via mij stemmen hoe meer ik kans maak op een jaar lang gratis boeken. En geloof mij, die ga ik echt niet allemaal zelf houden, want mijn kast puilt al uit. Ik zal dan ook boeken met jullie gaan delen via mijn blog. Ik zie dus een letterlijke win-win situatie! Ik zou het heel gaaf vinden als het lukt. Zodra ik een eigen link heb, dan zal ik die ook hier en via mijn social media delen. Bedankt alvast voor je stem!

Nu duik ik gauw weer in een boek voor mijn leesclub, want mijn hoofd moet leeg zijn voor de zes genomineerde boeken van de NS-publieksprijs :). Tot snel!

4 thoughts on “Jurylid NS-publieksprijs, stemmers gezocht

  1. Wat leuk dat je jurylid bent Jenny! Alvast veel succes en plezier. Natuurlijk zal ik stemmen via jouw link, kleine moeite.

    P.s.: Je reis klinkt fantastisch. Welkom terug!

  2. County me in en al houd je je gewoon en boeken zelf, geweldig. Heel veel plezier met de avond alleen al.

  3. Gewonnen he

  4. Wat tof dat je bent gekozen voor de publieksjury! En helemaal gaaf dat je in Japan/China bent geweest (ik vind het dapper…)
    Het zou leuk zijn als je ook blogt over de boeken voor de NS publieksprijs 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s