Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winnaar winactie december

7 reacties

Afgelopen jaar stond in het teken van een feestjaar op mijn blog. Ieder maand had ik een thema en ook een winactie. Elf mensen heb ik blij mogen maken met boeken die ik zelf graag heb gelezen. Nu is het tijd voor de twaalfde en laatste winnaar en ga ik mijn zesde jaar als blogger in.

Het begin van 2017 zal in het teken staan van het afronden van mijn studie naast mijn baan. Daarna zal ik weer meer tijd hebben om te lezen en zal ik hopelijk ook meer schrijven. Ik verheug mij op dit nieuwe jaar waar er nog van alles mogelijk is. Een goed begin van 2017 is het starten met een winnaar :).

De winnaar van dit boek is:

 

Liever geen applaus

Mieke Schepens

Van harte gefeliciteerd, ik stuur je een mailtje voor de verdere afhandeling.

Mocht Mieke onverhoopt niet reageren, dan kies ik een andere winnaar

7 thoughts on “Winnaar winactie december

  1. Eerst nog even de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
    Wat een bofbips ben ik!
    Het lijkt me ook een prachtig verhaal.

  2. Gefeliciteerd Mieke. Geniet er van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s