Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Thema december – Chicklits

6 reacties

Chicklits
Stiekem is dit gewoon een heel fijn thema. Alleen maar zware literatuur is ook niet vol te houden en dan lees ik graag als afwisseling een chicklit. Maar eigenlijk doe ik dit alsnog te weinig. Daarom zet ik ze deze maand in het zonnetje. De boeken op de foto heb ik soms al heel erg lang, maar hopelijk kom ik er deze maand aan toe.

Lees jij wel eens een chicklit? Waarom lees jij ze? Heb je een goed tip voor een heerlijke chicklit?

6 thoughts on “Thema december – Chicklits

  1. Heel af en toe lees ik er eentje. De meeste vind ik niet goed genoeg geschreven (dus dan haak ik af na een paar bladzijden) maar de boeken van Lisette Jonkman zijn geniaal. Al gok ik dat je die al gelezen hebt 🙂 ‘De urenfabriek’ van Floor Brockhus was ook wel lekker leesvoer.

  2. Ik lees wel eens een chicklit omdat het zo vlot leest en het dan goede afwisseling is met de ‘zware’ literatuur. Ik lees de boeken van Jill Mansell en Sophie Kinsella wel graag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s