Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie september

24 reacties

De winactie van deze maand is een vertaalde roman dat ik lang geleden heb gelezen. Zo lang geleden dat ik er niet over heb geschreven op mijn blog, maar dat het een mooie roman is, dat is een ding dat zeker is.

De eenzaamheid van de priemgetallen
Dit boek past helemaal in het thema. Ondanks dat er veel moois is van Nederlandse en Vlaamse bodem, is er nog zoveel te ontdekken daar buiten op het gebied van auteurs. Dit boek heeft diepe indruk op mij gemaakt. Twee jonge mensen ontmoeten elkaar op de middelbare school en er uitstaat een uitzonderlijke vriendschap. Ze zijn verbonden met elkaar, maar hebben ze ook wezenlijk contact?

Vul via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 oktober trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

24 thoughts on “Winactie september

 1. Inderdaad een mooi boek! Heb jij nog meer van Giordano gelezen? Ik niet…

 2. Leuke actie voor een mooi boek. Zelf een Italiaans en een Nederlands exemplaar van in mijn kast staan. Het eerste Italiaanse boek dat ik las, dus blijft me wel bij.
  Alvast veel leesplezier voor degene die wint 🙂

 3. leuke winactie, ken de schrijver niet maar het lijkt me wel een heel mooi verhaal

 4. leuke winactie, ken de schrijver niet maar het lijkt me een heel mooi verhaal

 5. lijkt mij een bijzonder boek. ik heb gelezen dat er van dit boek ook een film komt

 6. Ik doe graag mee, door jou werd ik weer aan dit boek herinnerd, en zou het graag lezen.

 7. Prachtig boek van Italiaanse bodem. Zijn laatste roman is ook erg mooi.

 8. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik dit boek nog nooit heb gelezen, terwijl ik er zoveel mooie recensies over heb gelezen. Dit boek winnen zou een fijne reden zijn om in dit boek te duiken. Mooie winactie dus voor mij.

 9. Mooie winactie, omdat ik tot mijn spijt dit boek nog nooit heb gelezen, terwijl ik er al zoveel goeds overheb gelezen. Dit zou een uitgelezen kans zijn om toch nog in dit boek te kunnen duiken.

 10. Lijkt me een prachtig boek doe heel graag mee!

 11. Mee gedaan, ik doe graag mee voor het boek.

 12. Het lijkt me een heel mooi boek, dus natuurlijk meegedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s