Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winnaar winactie juli

3 reacties

Begin augustus kondigde ik het al aan, ik was op vakantie en kon geen winnaar bekend maken. Nu is het dan toch zo ver, ik ben terug van vakantie en weer aan het werk. Hoog tijd voor een winnaar. Afgelopen maand had ik natuurlijk weer een thema, dit keer waren het de non-fictie boeken. Inmiddels ben ik zelf begonnen in ‘Het dertigers dilemma’ en lees ik steeds kleine stukjes tussen de bedrijven door. Ik merk dat ik het lastig vind om een non-fictie boek in één keer te lezen als bijvoorbeeld een roman, maar wel reuze interessant.

Eindelijk mag ik één van jullie blij maken en wil ik jullie heel erg bedanken voor het meedoen en jullie geduld.

De winnaar van dit boek is:

winactie

Monique Weber!

Van harte gefeliciteerd, ik stuur je een mailtje voor de verdere afhandeling.

Mocht Monique onverhoopt niet reageren, dan kies ik een andere winnaar.

Zit jij er nu niet bij? Wees niet getreurd, er komen dit jaar nog zes winacties en de volgende staat al op mijn blog. Het is een dun boek en past perfect in het thema, dunne boeken. Doe je weer mee?

3 thoughts on “Winnaar winactie juli

  1. Van harte gefeliciteerd!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s