Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie augustus

8 reacties

De winactie van deze maand is uiteraard een dun, maar geweldig boek.

West

 

Een paar jaar geleden las ik mijn eerste boek van Walter van den Berg, ‘Van dode mannen win je niet‘. Ik was gelijk fan en kocht dit boek daarna. Helaas ben ik er tot nu toe nog steeds niet aan toegekomen. Maar wie weet jij wel, als je meedoet met deze winactie.

Vul via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 september trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

8 thoughts on “Winactie augustus

  1. Geef je het nou weg voordat je het zelf gelezen hebt?

  2. Ik heb zojuist even opgezocht waar het over gaat en het lijkt me een heel mooi boek. Dus snel even het formulier ingevuld, want ik doe graag mee!

  3. Heb je recensie gelezen Van dode mannen win je niet. Wat een heftig verhaal. Ik wil zeker een kans maken om dit boek te lezen. Heb ook al even recensies gelezen en lijkt me ook een indrukwekkend boek!

  4. Pingback: Winnaar winactie juli | Jenny's Bookcase

  5. Heel heftig verhaal, zou het graag lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s