Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

De winnaar van juli…

4 reacties

Dag lieve lezers,

Het afgelopen jaar heb ik steeds rond de eerste van de maand de winnaar van de winactie bekend gemaakt. Op dit moment ben ik nog op vakantie en ben ik niet in de gelegenheid om achter een pc of laptop te kruipen. Ik vraag nog even wat van jullie geduld. Zodra ik terug ben, maak ik de gelukkige meteen bekend. De actie loopt overigens niet door en daarom tellen alle aanmeldingen na 1 augustus niet meer mee. Ja, we moeten streng zijn ;). Morgen komt er weer een nieuwe actie online en nodig ik je uit om daar aan mee te doen. Veel succes!

Ik lees nog even verder op een zonnige plek, ergens in Europa.

(Photo courtesy of literarytraveler.com

4 thoughts on “De winnaar van juli…

  1. Pingback: Winnaar winactie juli | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s