Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie juli

3 reacties

De winactie van deze maand is een non-fictie boek dat ik al een tijdje heb liggen en waar ik zelf erg nieuwsgierig naar ben.

winactie

 

Dit boek past op dit moment helemaal bij mijn leeftijd. Ik ben benieuwd of ik dilemma’s uit het boek nu ook ervaar. Ben jij ook een dertiger, of wordt je er binnenkort een, dan is dit boek misschien wel wat voor jou. Maar ook als je deze leeftijd nog lang niet hebt of allang bent gepasseerd, dan kan het nog steeds interessant zijn ;).

Vul via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 augustus trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

3 thoughts on “Winactie juli

  1. Wat een leuke actie, ik deel hem voor je hoor.

  2. Pingback: Winnaars winacties juni | Jenny's Bookcase

  3. 17 september word ik 30, dus ik ben wel heel erg benieuwd naar dit boekje! Ik waag een kansje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s