Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Extra winactie juni

4 reacties

Vandaag heb ik onverwachts een extra winactie helemaal passend bij het thema van deze maand, spannende boeken en mede mogelijk gemaakt door A.W. Bruna Uitgevers. Hoe leuk is dat?!

Dochter vermist

Wil je weten waar het boek over gaat, kijk dan even hier. Maar hou je van thrillers van Scandinavische bodem, dan zou ik zeker een gokje wagen.

Deze winactie is net even anders dan de lopende winactie, want voor deze winactie zal je wel wat moeten doen. Namelijk, mij volgen op een van mijn social media accounts. Heb je dat nog niet gedaan, kies dan een van onderstaande opties en vul dan het deelname formulier in.

Vul via deze link je naam, je mailadres en op welke social media je mij volgt in. Rond 1 juli trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

4 thoughts on “Extra winactie juni

  1. Wat een gave winactie. Ik lees hele goede berichten over dit boek en ben zo benieuwd of ze een van mijn Zweedse favorieten wordt naast Camilla Lackberg en Viveka Sten.

  2. Oe, wat een mooi boek lijkt mij dit. Daar maak ik graag kans op. Ik volg je via Facebook, twitter (@tanneke2) en bloglovin.

  3. Ik waag een gokje, ik volg je volgens mij op alle media onder mijn eigen naam en op Twitter en insta als @poeltje15

  4. Ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik hou van Scandinavië in vele wegen en zeker van zijn schrijvers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s