Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie juni

15 reacties

De winactie van deze maand is natuurlijk een spannend boek.

Lisa Gardner

 

Dit boek las ik twee jaar geleden en ik vind het een geweldige thriller. Wil je weten waar de thriller over gaat, lees dan mijn recensie. Mocht je van spannende boeken houden, dan raad ik je aan om mee te doen.

Vul via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 juli trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

15 thoughts on “Winactie juni

 1. Superactie! Meegedaan en gedeeld!

 2. Ik doe graag mee voor dit boek ha.

 3. Ik heb al best veel boeken van Lisa Gardner gelezen, maar deze toevallig nog niet. Ik doe dus graag mee!

 4. Het lijkt me een erg spannend boek, dus natuurlijk meegedaan!

 5. Oeh ik ben erg benieuwd dus doe graag mee!!

 6. Leuke winactie waar ik graag aan mee doe!

 7. Graag maak ik kans op dit mooie boek

 8. Wat leuk, al deze enthousiaste reacties 🙂

 9. Ik heb net je review gelezen, het klinkt echt spannend zeg ! Ik doe graag mee 🙂

 10. Ik doe heel graag mee, ik verslind spannende boeken!!

 11. Leuk hoor, heb meegedaan

 12. Ik hou heel veel van spannende boeken en heb geef je de tip om Weg zonder genade te lezen! Net gelezen en een heel spannend boek die je niet zomaar weg wilt leggen. Heb ook je review gelezen en als dit boek de tip van Karin Slaughter, die nu in Nederland is, dan klinkt het veelbelovend en zou ik zeker willen lezen!

 13. Pingback: Extra winactie juni | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s