Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Thema juni – Spannende boeken

7 reacties

Spannende boeken
Deze maand staat in het teken van het spannende boek. Tussen 3 en 19 juni zul je in de boekhandels veel spannende boeken tegen komen. Koop je voor tenminste 12 euro 50 aan boeken, dan ontvang je het geschenk cadeau. Dit jaar is dat geschreven door Simon de Waal. Deze maand wil ik graag een spannend boek van mijn stapel lezen. Robert Galbraith is er daar een van. Het eerste boek uit deze reeks heb ik al even liggen en het derde boek van deze auteur is net uit. Dat is wel een voordeel, kan ik lekker doorlezen.

Is dit ook een favoriet genre van jou? Waarom trekt het je zo aan? En wat is favoriete thriller-schrijver / schrijfster?

 

7 thoughts on “Thema juni – Spannende boeken

  1. Ik denk dat Scandinavische thrillers mijn absolute favoriete genre is, maar thrillers van Linda Jansma, Marelle Boersma en Melissa Skaye lees ik ook graag, zij willen nog wel eens wat aan de kaak stellen. Amerikaanse thrillers zijn vol actie, heerlijk en vorig jaar las ik Dazieri, een Italiaan, en zo goed. en zo zijn er toch altijd weer verrassingen, feelgood, thrillers, romans, lezen is gewoon heerlijk.

  2. Ik heb net een thriller gelezen en weet nu weer waarom ik dat zelden doe… ik vind er niet zoveel aan. Nu nog bedenken hoe ik dat ga verwoorden in een blogpost.

  3. Ik lees wel graag thrillers, onder andere die van Karin Slaughter, Jo Claes en Sterre Carron. Van mij moet een verhaal “vooruit gaan” en ik heb het gevoel dat dat in thrillers meer het geval is dan bij andere genres.

  4. Pingback: Winnaars winacties juni | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s