Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie mei

9 reacties

De winactie van deze maand is een van de boeken die ik al heel erg lang heb liggen.

Schroder

 

Dit boek kocht ik op het Crossing Border Festival in Den Haag, een jaar of twee geleden. Ik liet het zelfs signeren door Amity Gaige. Het wordt dus echt tijd dat ik dit boek eens ga lezen. Ik gun jou dit boek ook, dus ik heb een extra exemplaar om weg te geven (niet gesigneerd).

Vul via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 juni trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

9 thoughts on “Winactie mei

  1. Leuke actie, ik deel hem ook op mijn boekpagina op facebook mieke’s blog:Graag gelezen.
    Ik doe graag mee!

  2. Hele leuke actie! Ik maak graag kans.

  3. mooie actie, ik doe graag mee

  4. Leuke winactie. Ik maak graag kans en heb het gedeeld op Facebook.

  5. Leuke actie, waag graag een kansje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s