Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Thema mei – Boeken die te lang liggen

17 reacties

 

Ligt te langHet thema van de maand mei zijn boeken die te lang liggen. Soms schaf ik een boek aan in mijn enthousiasme, maar sneeuwt deze helemaal onder in mijn boekenkast. En vergeet soms zelfs dat ik het boek heb. De boeken op de foto wil ik al heel erg lang lezen, maar steeds komt het er niet van. Ik probeer nu iedere maand in ieder geval één boek van mijn eigen stapel te lezen. Maar zoals je misschien zelf wel weet is dat een enorme uitdaging.

Welke boeken liggen er bij jou al heel lang te wachten? Welk boek wil jij nu echt eens een keer gelezen hebben? Misschien is dit je kans en lees je deze maand dat ene boek. Veel plezier!

 

17 thoughts on “Thema mei – Boeken die te lang liggen

 1. Al te lang liggen er mooie boeken in boekenkast die nog niet gelezen worden, ik leg ze op een stapel, zodat ik weet welke maar die stapel groeide….Voorlopig kom ik er nog niet aan toe, blogtouren Josha Zwaan en Kevin Valgaeren. Top.

 2. Ik heb twee jaar geleden van mijn vriend Lord of the Rings gekregen. Dat zijn mijn lievelingsfilms, maar het boek had ik nog niet gelezen. Ik heb het nu nog altijd niet gelezen. Het is dan ook zo dik!

  • Ja dat is wel een flinke pil. Ik heb ook ooit eens een poging gewaagd om het boek te lezen. Maar door het ‘bijbelpapier’ kwam ik er voor mijn gevoel maar niet doorheen. Veel succes!

 3. Zeer herkenbaar. Ik heb in ieder gaval nog de laatste Knausgård liggen (wel in begonnen, maar nog lang niet uit). En nog wat boeken van het boekenfestijn in januari. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ja, er verschijnen ook weer steeds zoveel nieuwe boeken….

 4. Ook ik heb er nog heel wat liggen en ondrtussen vraag ik weer van alles op bij de bieb. Maar al heel lang wachten Hemelvaart van Judith Koekemeijer en De vergelding van Jan Brokken. Misschien daar binnenkort eens mee beginnen.

 5. De grap is, de man die uit het raam klom, die klom ook mijn iPad uit. Deze heb ik gekocht als ebook, is op de een of andere manier verdwenen en is daardoor nooit gelezen. Toch maar eens kijken via welk kanaal ik die gekocht heb.

 6. Ik heb zoveel ongelezen boeken in mijn kast staan, dat ik het overzicht een beetje kwijt ben. Er liggen trouwens ook boeken in die al zeker 8 jaar liggen te verstoffen! Als onze boekenkast geleverd wordt ga ik schoon schip maken en minimaal de helft wegdoen.

 7. We all know the struggle! Ik neem me ook weer iedere keer weer voor om niet meteen de nieuwste boeken te kopen en daar aan te beginnen, maar … nee. Dat is gewoon onmogelijk😛

 8. Euh ik hou het maar gewoon op teveel om op te noemen 😉

  • Ik heb een keer op mijn blog al mijn nog te lezen boeken gepost. Dus het paste nog in een post ;). Inmiddels heb ik ook wat boeken weg gedaan en is het nog overzichtelijk, maar het blijft teveel!

 9. Pingback: Winnaar winactie mei | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s