Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

B.J. Novak – Het boek zonder tekeningen

4 reacties

Covertekst
Dacht je dat een boek saai is als er geen tekeningen in staan? Dan heb je het mis. Want in dit boek met niks dan woorden is NIET saai. Vraag maar of iemand dit voorleest. Pas op: elk woord moet luidop gelezen worden. Ook een woord als BLORK of BLURF. Zelfs als er staat: ‘Ik ben een aap.’ […] 

48 pagina’s Het boek zonder tekeningen
Uitgeverij Lannoo, Houten
ISBN 978 94 014 2487 5
NUR 279

Recensie
Onlangs was ik in de boekhandel omdat ik een cadeautje wilde halen voor een bijna 2-jarige. Voor hem kocht ik een prentenboekje, maar ik zag ook dit boek liggen. Dit boek wilde ik al heel erg lang hebben in mijn collectie. Ik denk namelijk dat het een geweldig voorleesboek is en ik hoop het ooit echt te kunnen gebruiken. Als voorlezer zul je wel even buiten je comfortzone moeten gaan en je meest gekke stem moeten opzetten om letterlijk te lezen wat er staat. Zinnen en woorden zoals, ik ben een robot-aap, of poepiekont zijn natuurlijk om te brullen. Om een beetje een beeld te krijgen voeg ik hierbij een YouTube filmpje toe.

4 thoughts on “B.J. Novak – Het boek zonder tekeningen

  1. Ik had precies hetzelfde idee toen ik ’t vorig jaar in de winkel kocht. Ik kan me zo voorstellen dat voorlezen niet altijd even comfortabel is (ik schaam me best wel snel), maar het is zo leuk! Kan niet wachten tot ons zoontje oud genoeg is 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s