Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie april

5 reacties

De winactie van deze maand is een van mijn favoriete boeken uit 2015.

Winactie iedereen kan schilderen

Dit boek heeft veel indruk op mij gemaakt. Zoals in mijn recensie kunt lezen heb ik het boek in slechts vier uur verslonden. Hou je van boeken met een psychologische laag? Dan raad ik je aan mee te doen.

Vul via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 mei trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

5 thoughts on “Winactie april

  1. super gaaf zeg!!! Ik maak graag kans 🙂

  2. Super leuk ! Laten we meteen beginnen !

  3. Dit lijkt mij echt wel een goed boek! Ik doe graag mee 🙂

  4. Heel erg leuk, ben heel erg benieuwd naar het boek, ik doe graag mee !! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s