Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie maart

23 reacties

De winactie van deze maand is eigenlijk door een gekke samenloop van omstandigheden ontstaan, maar is wel een favoriet thema van mij.

winactie maart

En wat waren die omstandigheden dan, vraag je je af? In de maand december van 2015 kwam dit boek uit. Op de dag van uitkomen was het boek nergens te verkrijgen, althans niet bij de boekhandels op de stations waar ik iedere dag kom. Na een paar dagen lukt het mij dit boek te bemachtigen. Omdat het mij een leuk kerstcadeautje leek, liet ik het inpakken en kocht ik ook een boek voor mijn vriend. Hij was echter zo lief om ook wat cadeautjes voor mij te kopen. Wat had de schat gedaan, hij kocht precies hetzelfde boek. Dus ik had er twee en kan ik er nu eentje met jullie delen.

In tegenstelling tot de andere winacties, heb ik dit boek dus nog niet gelezen en ben ik net zo benieuwd als dat jullie zijn.

Wil je mee doen? Vul dan via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 april trek ik de winnaar. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

23 thoughts on “Winactie maart

 1. Wat leuk! Wil het boek graag lezen, dus ik heb de link ingevuld! En nu maar afwachten…

 2. Leuke actie en leuk om op deze manier tot een winactie te komen 🙂

 3. Ik loot graag mee. Vind het erg leuk dat het zich rondom Nijmegen afspeelt, daar heb ik gewoond.

 4. Haha wat grappig 🙂 Ik ben erg benieuwd naar dit boek dus doe graag mee *vult link in*

 5. Wat een leuke win actie. ik doe mee.

 6. Leuke actie. Ik doe ook mee.

 7. Wat leuk! Ik heb het formulier ingevuld. 😁

 8. Meestal laat ik winacties voorbij gaan, maar aan deze doe ik graag mee! Zal de link invullen.

 9. Wat een leuke winactie 🙂 Ik doe graag mee

 10. Ja deze is leuk! Als inwoner van Nijmegen ben ik zeer benieuwd naar de verhalen omtrent de Vrede van Nijmegen. Ik heb slechte kritieken gelezen maar van vriendinnen gehoord dat het boek zeer de moeite waard was.

 11. ik ben net nieuw in Nijmegen na 20 jaar Amsterdam en ik weet de leuke plekjes en hotspots wel te vinden maar over de geschiedenis van Nijmegen weet ik eigenlijk niks. Ik lees momenteel veel (hihi; de eerst bezochte plek in Nijmegen was de bib) en ben erg nieuwsgierig naar dit ‘Nimweegse’ boek van ‘ s lands topschrijver. En aangezien hier in de straat iedereen nieuw is wordt het vast en zeker een doorgeefboek:-)

 12. Deze staat op mijn wensenlijst, een mooie kans om hiervoor mee te doen bij jou! 🙂

 13. Ik dacht dat ik meegedaan had voor dit prachtigeboek. Weet het niet meer. Waag toch nog een kansje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s