Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Thema maart – Literatuur

4 reacties

thema literatuur

Het thema van de maand maart is literatuur. Tijdens deze maand is het ook Boekenweek, een perfecte combinatie dus. Tussen 12 en 20 maart kun je je hart ophalen in de boekhandel en krijg je bij besteding vanaf €12,50 het Boekenweekgeschenk. Dit jaar een hele speciale, want hij is eindelijk weer eens geschreven door een vrouw, namelijk Esther Gerritsen. Het thema van dit jaar is Duitsland.

Ik wil deze maand wat meer aandacht besteden aan literatuur en op de foto zie je twee voorbeelden. Het boek van Maartje Wortel kreeg ik van uitgeverij Das Mag omdat ik een van de vele crowdfunders ben. Gerbrand Bakker kocht ik van Tessa en stond al heel erg lang op mijn verlanglijstje. Ach, ik heb nog zoveel mooie literatuur liggen, dus dat komt helemaal goed.

Lees jij ook graag literatuur? Wat is je favoriete auteur? Of lees je liever geen literatuur en kun je vertellen waarom? Ik ben benieuwd.

4 thoughts on “Thema maart – Literatuur

  1. Oh leuk! Natuurlijk doe ik mee aan deze maand. Nog nog even bedenken welk boek(en) ik zal lezen 🙂

  2. ‘Boven is het stil’ is zo mooi! Ik ben wel benieuwd wat je van Maartje Wortel vindt, omdat ze best wel wat kritische reacties heeft gekregen op dit boek.

  3. Boven is het stil staat echt al heel lang op mijn lijstje om te lezen! Misschien dat ik daar deze maand ook eindelijk eens aan toe kom 🙂

  4. Geweldig thema! Ik lees graag literatuur, van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs. Ik kan Hanna Bervoets nog tippen; Ivanov! Schitterend en erg intens boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s