Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Ik ga op reis en neem mee…

8 reacties

Lang hebben we hier naar uit gekeken, maar morgen is het zo ver. Dan vlieg ik met mijn schoonfamilie richting Jordanië waar wij een rondreis zullen gaan maken. Mijn schoonouders hebben deze reis georganiseerd om hun 40-jarig huwelijk te vieren. Ik ben heel erg dankbaar dat we deze reis gaan maken om deze mijlpaal te vieren. Het is namelijk niet de eerste bestemming die ik zou uitkiezen bij het boeken van een reis, dus des te bijzonder dat we daar heen gaan.

Jordanie

Via een overstap op Istanbul, waar we helaas niets van zullen zien, komen we aan in Amman. Vanuit daar zullen we afzakken naar het zuiden via allerlei tussenstappen. Van een stadstour naar mooie kastelen, tot aan een bezoek aan de Dode Zee en Petra, alle hoogtepunten uit het land komen voorbij. Maar ook zullen we een overnachting hebben in de woestijn. Ik vind het stiekem wel een beetje spannend, wegens de gebeurtenissen in de regio, maar ik kijk ook uit naar deze actieve vakantie. Even helemaal in een andere omgeving. Nu ik dit schrijf sneeuwt het buiten, dus dat zal even wennen zijn als ik over 48 uur in 28 graden loop.

Uiteraard neem ik boeken mee, maar dit keer geen fysieke exemplaren omdat er weinig tijd is om te luieren aan het zwembad. Mijn e-reader is dankzij mijn tijdelijke abonnement bij Elly’s Choice goed gevuld. Hopelijk kan ik in het vliegtuig en tijdens de overstap op Istanbul lekker lezen. Jullie zullen het wel weer terug zien op mijn blog. Tot over een aantal dagen. In de tussentijd zullen er gewoon blogpost’s blijven verschijnen.

8 thoughts on “Ik ga op reis en neem mee…

  1. Fijne vakantie en een felicitatie voor je schoonouders.

  2. Super leuk en spannend zo’n reis! Goede reis alvast en fijne dagen! Ik ben benieuwd naar je blogpost.

    Greetings by Sophie

  3. Heel bijzonder zo’n reis en ook dat je het blijkbaar zo goed kunt vinden met de familie! Ik hoop dat jullie het goed zullen hebben samen. Wat ik me steeds afvraag: wat is dat voor camera op de foto?

  4. Jordanië is een land dat ik zelf misschien ook niet snel zou kiezen als reisbestemming, maar daarom ben ik des te meer benieuwd naar je reisverslagen. Geniet ervan!

  5. Pingback: Lucretia Grindle – Villa Triste | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s