Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winnaar winactie januari

2 reacties

De eerste maand van het jaar zit er alweer op, wat gaat het toch snel. Deze maand stond op mijn blog in het teken van Dwarsliggers. Een van de vier dwarsliggers heb ik bijna uit en daar zal binnenkort over bloggen. Tijdens het lezen heb ik weer goed gemerkt hoe fijn zo’n klein boekje is.

Ook mijn winactie was een Dwarsligger, een hele bijzondere dit keer. Ik wil jullie bedanken voor het enorme enthousiasme, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn, zoals Henny Huisman ooit legendarisch zong.

De winnaar van het Dwarsligger-notitieboekje is:

winactie Dwarsligger

Monique!

Van harte gefeliciteerd, ik stuur je een mailtje voor de verdere afhandeling.

Mocht Monique onverhoopt niet reageren, dan kies ik een andere winnaar.

Zit jij er nu niet bij? Wees niet getreurd, er komen dit jaar nog elf winacties en de eerst volgende zie je morgen al. Doe je dan weer mee?

2 thoughts on “Winnaar winactie januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s