Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Thema februari – Romans

7 reacties

Romans

Het thema van de maand februari is romans. In februari krijg je dankzij Valentijn vast veel liefde om je oren, dus dit is een ideaal thema voor deze maand. Deze boeken zijn heerlijk om te lezen tussen zware literatuur of spannende thrillers door. Op de foto zie je slechts drie van de vele romans die ik nog heb liggen. Ik ga deze maand zeker een roman lezen, maar welke weet ik nu nog niet.

Is dit ook een favoriet genre van jou? Welke roman vind jij een aanrader? Of welke roman wil jij al heel erg lang lezen? Misschien is deze maand dan de maand om dat boek te pakken. Binnenkort lees je vast welk exemplaar het is geworden.

7 thoughts on “Thema februari – Romans

  1. Ik kan niet kiezen tussen de vele ongelezen romans die ik binnenkort wil gaan lezen 😉

  2. Ik ben heel benieuwd naar In Tweestrijd. Dit boek staat al zo lang op mijn TBR.. misschien moet ik er komende maand eens tijd voor maken 😉

  3. Glijvlucht is een geweldig boek! Ik lees deze maand Honolulu King, daar heb ik echt zin in.

  4. Leuk thema! 🙂 Glijvlucht en De laatste liefdesbrief zijn echte aanraders! Ik hoop dat je hieraan toekomt deze maand, ben namelijk heel benieuwd wat jij daarvan vindt! Veel plezier met romans (en andere genres natuurlijk) lezen deze maand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s