Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Winactie januari

34 reacties

De winactie van deze maand valt dit keer samen met het thema van de maand, Dwarsligger.

winactie DwarsliggerNaast de boeken die Dwarsligger in het assortiment heeft, hebben ze nu ook hele gave notitieboekjes in hetzelfde formaat. Als fervent lezer hou ik niet alleen van boeken, maar ook van notitieboekjes. Ik heb stapels en stapels en ik schrijf ze vast niet allemaal vol, maar ja, ze zijn zo mooi. Een van deze boekjes geef ik weg en misschien wel aan jou.

Wil je mee doen? Vul dan via deze link je naam en je mailadres in. Rond 1 februari trek ik de winnaar van dit leuke notitieboekje. Ben jij de gelukkige, reageer dan binnen een week op mijn mailtje. Heb ik geen reactie van je mogen ontvangen, dan trek ik helaas een nieuwe gelukkige. Veel succes!

Deze winactie is helaas gesloten!

34 thoughts on “Winactie januari

 1. Ideaal om aantekeningen in te maken over de boeken die je leest 🙂 Ik ben gek op het bos en afbeeldingen daarvan, dus hier doe ik graag aan mee.

 2. Altijd handig notitieboekjes. Leuk, nog niet eerder gezien dwarsliggernotitieboekje.

 3. Dat is een leuk boekje! Kende ik nog niet!

 4. Ik ben ook zot van notitie boekjes 🙂 Leuke winactie dus!

 5. Ik zat laatst nog te denken dat ik nog een notitieboekje wil hebben. Heb gedurende dag vaak genoeg ideeën voor mijn blog en dan ben ik ze ’s avonds weer vergeten.

 6. Handig en leuk hebbedingetje.

 7. Gaaf hoor, ik heb meegedaan, zo leuk.

 8. Suuuuper leuk.! Ik doe zeker mee, één van de mooiste, rustigste notitieboekjes die ik al gezien heb.

 9. Notitieboekjes zijn altijd handig, ik doe graag mee!

 10. Leuk dat ze nu ook notitieboekjes hebben! Leuke winactie!
  Greetings by Sophie

 11. Altijd handig en deze past makkelijk in mijn tas voor onderweg 🙂

 12. Alle goeds voor 2016! Graag doe ik mee, ik ben herstellende van een trauma (PTSS) en ook mijn 3 kinderen hebben dat opgelopen door ex partner. Wat mij in eerste instantie hielp was wandelen of fietsen door de mooie natuur in mijn woonomgeving.
  Het bos is heel speciaal en ik heb daar van kleins af aan al heel wat wandelingen gemaakt. Dit notitie boekje zou ik goed kunnen gebruiken, want ik wil dit jaar bepaalde doelen bereiken. Ook zou ik daar een bladzijde wijden aan mijn overleden vader(2014) en voor hem iets moois willen opschrijven.

 13. Leuk . Dat komt altijd van pas . Ik maak graag kans .

 14. Mooi hoor! Ik waag een gokje…

 15. Wat speciaal! Ik doe graag mee.

 16. Ik heb al zooooo veel notitieboekjes dus ik doe lekker niet mee, maar hé; wat een mooi boekje is dat! Good luck iedereen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s