Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Molboekje 2016

4 reacties

Covertekst
– Molboekje

160 pagina’s
Uitgever Gloriae,  Amsterdam

ISBN 978 94 005 0653 4

Recensie

Als enorme fan van het tv-programma ‘Wie is de mol’ kijk ik ontzettend uit naar het nieuwe seizoen. Deze start gelukkig al in januari en wordt iedere zaterdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Om alle ontwikkelingen tijdens de afleveringen goed bij te kunnen houden is er heus Molboekje. Een ideaal cadeautje voor de Sint of voor onder de kerstboom.

In het boekje van 2016 tref je naast hele handige schema’s om bij te houden wie er jokers heeft en wie geld in de pot heeft gedaan, ook heel leuke interviews met oud winnaars en oud mollen. Zij geven je allemaal tips om ‘De Mol’ te kunnen ontmaskeren. De veel gelezen tip is, follow the money, want de mol zal er natuurlijk alles aan doen om de prijzenpot zo laag mogelijk te houden. Maar ja, dat gaat niet altijd op, want Mol Susan Visser deed in het eerste spel gewoon geld in de pot. Niets is tenslotte wat het lijkt! Daarnaast kun je iedere aflevering ruimschoots aantekeningen maken in de lege vellen die schitterend zijn opgemaakt.

Ook het team van 2016 wordt aan je voorstelt. Het is een afwisselende club, van een actrice tot radio-DJ en van sportman tot politiewoordvoerder. Ze vertellen kort iets over zichzelf en opvallend, ook hun sterrenbeeld staat erbij vermeld. Zou dat een hint zijn?

Nog nooit in mijn mol-kijkende-leven heb ik het ooit goed gehad wie de mol is en ik ga met dit boekje alles nu angstvallig bij houden. Met een groep vrienden doen wij meestal vooraf een wilde gok wie de mol zou kunnen zijn. Nou vooruit, daar waag ik mij nu dan al aan. Ik denk: Marjolein Keuning. Waarom? Tja, acteurs kunnen heel goed zaken spelen / verbergen. Wie denk jij dat de mol is als je zou moeten gokken? Ach, en anders schaf je dit kei-leuke boekje aan en kom je vast tot de juiste mol! Veel kijk- en schrijfplezier in januari!

4 thoughts on “Molboekje 2016

  1. Ik bedenk me dat ik nog een bon heb liggen, dit is een goede besteding! Ik vind het altijd lastig om vooraf al iemand te kiezen op basis van het kandidaat zijn. Maar ik moet zeggen dat Marjolein bij mij ook meteen naar voren sprong. Zelfde geldt voor Ellie. Ik kan in ieder geval ook niet wachten voordat het weer begint

  2. Ik heb het boekje eigenlijk nog nooit gekocht, misschien ga ik het toch nog vragen voor kerst… Ik ben alleen bang dat ik er vervolgens niets mee doe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s