Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Boektober en dunne-boeken-lezen-parade

4 reacties

Vandaag start Boektober een initiatief van Dagmar. En natuurlijk doe ik mee, want hé, je kunt nooit genoeg boeken lezen.

boektober

Deze afbeelding is van Dagmar

Zoals je misschien al via de social media had begrepen wilde ik in oktober weer mijn dunne-boeken-lezen-parade houden. Vorig jaar besloot ik in mijn enorme stapel boeken wat kleiner te maken door heel veel dunne boeken weg te lezen.

Maar zoals dat gaat bij een fervent lezer, er komen altijd weer boeken bij. Nu ga ik Boektober en de parade met elkaar combineren. Door mijn drukke baan kom ik minder aan lezen toe, maar nu de boeken niet groter zijn van 200 pagina’s moet ik er wel meer kunnen lezen dan ik nu doe.

Mijn uitdaging wordt 5 boeken van deze stapel, plus de recensieboeken die ik deze maand ook nog heb liggen.

 

Inmiddels heb ik mijn kast, mand en stapel uitgeplozen op dunne boeken. Hieruit kan ik komende maand kiezen:

dunne boeken lezen paradeZoals je ziet zitten hier boekenweekgeschenken en essays tussen, dus dat is een makkie! En dan die andere mooie titels die al heel erg lang op mij wachten… stiekem hoop ik er meer dan vijf te kunnen lezen. Dus Bedankt Dagmar voor deze extra stok achter de deur. Boektober en de parade it is! Doe je ook mee? En hoeveel boeken ga je extra lezen dan anders? Veel plezier als je ook mee doet!

4 thoughts on “Boektober en dunne-boeken-lezen-parade

  1. Daar staan een paar hele mooie titels tussen. Veel succes en plezier.

    Mijn favoriet van hierboven: ‘DAGEN ZONDER DULCI’

  2. Leuk idee zo’n dunne-boeken-lezen-parade en lijkt me al helemaal leuk als je het kan combineren met boektober.

  3. Pingback: Terugblik op Boektober en dunne-boeken-lezen-parade | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s