Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Eliza Kennedy – Ja, ik wil niet

2 reacties

Covertekst
Maak kennis met Lily Wilder: New Yorker, impulsieve, goedgebekte vrouw die van een drankje (of vijf) houdt. Een stralende aanstaande bruid, maar beslist niet van plan monogaam te zijn.

Haar verloofde Will is een lieve, intelligente archeoloog. Lily is dol op Will, maar of ze ook echt van hem houdt? Will houdt zonder twijfel van Lily, maar weet hij wel wie ze echt is? Naarmate de huwelijksdag nadert, groeit Lily’s twijfel. De mooiste dag van haar leven dreigt om te slaan in haar allergrootste vergissing.

384 pagina’sJa ik wil niet
Xander Uitgevers BV, Amsterdam

ISBN 978 94 0160 372 0
NUR 302

Recensie
Lily staat op het punt om te trouwen met Will. De bruiloft is in Key West en er moet nog van alles worden geregeld. Maar dat is niet het grootste probleem, dat is wel de enorme drang van Lily om vreemd te gaan met andere mannen. Ondanks dat ze Will erg leuk vind, kan ze gewoon weg niet monogaam zijn. Ze doet het zelfs met een van haar bazen. In de week dat ze al in ‘The Keys’ is, om de bruiloft voor te bereiden, moet Lily onverwachts ook een hoorzitting van een collega overnemen. De persoon die ze moet verdedigen is nogal eerlijk over de strafbare zaken die hij heeft gedaan en dat is niet zo handig als je wilt winnen. Gelukkig is daar haar oma, die in een ver verleden in de advocatuur heeft gewerkt.

Het vreemdgaan heeft Lily echter niet van een vreemde, haar vader kan er ook wat van. Het voordeel voor Lily is, is dat ze drie moeders heeft die ook op de bruiloft komen. Ze proberen haar echter allemaal van het idee af te brengen om met Will te trouwen, omdat ze allemaal weten hoe Lily is. En ook haar schoonmoeder heeft zo haar bedenkingen over Lily. Dat maakt Lily boos, maar brengt haar ook aan het twijfelen. Wordt ‘Ja, ik wil niet’ een, ‘Ja, ik wil’? Ga het gauw lezen.

Helaas kon ik niet bij de meet en greet zijn met Eliza Kennedy, maar ik mocht wel het boek lezen. Wat een leuke kennismaking met deze auteur. Het boek is een blije variant van de ‘vijftig tinten grijs’ boeken. Er komen best wat seksscènes in voor, maar het is wel heel erg vrolijk en licht. Doordat Lily uit een bijzondere familie komt en een toffe oma heeft, valt er ook veel te lachen tijdens het lezen. Een perfecte combinatie voor een fijne chicklit. Ik heb erg genoten van de avonturen van Lily en ik ben blij dat ik weet hoe het boek afloopt. Nu jij!

2 thoughts on “Eliza Kennedy – Ja, ik wil niet

  1. Hahah een blije variant op Vijftig tinten grijs 😉 Ook bij jouw recensie valt er genoeg te lachen, leuk! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s