Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Het is even geleden…

10 reacties

Het is al een tijdje stil hier. Niet omdat ik niet wil bloggen, maar omdat ik er gewoon niet aan toe kom. Sinds mei werk ik fulltime in een pittige en uitdagende functie. Een baan waar ik ruim vijf jaar op heb gewacht en dus erg blij mee ben. Het is wel een baan waar ik concessies moet doen in hobby´s die ik heb. Kon ik voorheen 80 minuten per dag in de trein lezen, nu kom ik niet verder dan een paar pagina´s per dag. Mijn treinrit is door mijn nieuwe baan veel korter geworden. Dat is erg fijn, maar niet bevorderlijk voor het aantal boeken dat ik lees in de week. En heb ik dan eindelijk een boek uit, dan heb ik weer geen tijd om te bloggen. Naast die mooie baan zijn we nu ook aan het klussen in huis.

Vandaag besloot ik bewust om blogtijd in te ruimen. Vriendlief is van huis, het klussen ligt even stil dus een perfect moment. De komende tijd zullen er weer blogpost verschijnen, yes! Vandaag en morgen typ ik mij suf en werk ik mijn stapeltje gelezen boeken bij.

keep-calm-and-blog1

 

 

10 thoughts on “Het is even geleden…

 1. Ik blog ook nauwelijks de laatste tijd! Moeilijk om er tijd voor te maken. Ik weet dan ook niet zeker of ik ermee doorga. Ik hoop nog heel veel van je te lezen.

  • Betekent dat wel dat de zaken goed gaan Judith? Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Maar het zou jammer zijn als we je moeten gaan missen.

   • Het is vooral een kwestie van focus en mijn tijd goed besteden. Als je een eigen bedrijf hebt, kun je daar altijd wel mee bezig zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar vaak maak ik ’s avonds liever nog even wat af, dan dat ik aan het bloggen sla. Het bloggen is echt een sluitpost op het moment!

   • Veel succes met je bedrijf. Gelukkig is er nog genoeg op je blog te lezen in het archief 🙂

 2. Leuk dat je zo je weg hebt gevonden in je nieuwe baan! Jammer dat er daardoor minder tijd over blijft maar af en toe zal het vast wel lukken toch om tijd vrij te maken voor andere dingen?

 3. Veel succes met je nieuwe baan! Het lezen en bloggen komt vanzelf wel terug volgens mij.

 4. Herkenbaar! Ik lees best veel, maar ik loop enorm achter met recenseren… Slim om blogtijd te plannen! Want het schiet er inderdaad vaak bij in.
  Maar goed te horen dat je nieuwe baan je goed bevalt! En succes met klussen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s