Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

‘Mijn’ eigen boekpresentatie

9 reacties

Nooit gedacht dat ik dit ooit nog eens zou kunnen zeggen. Vandaag is de boekpresentatie van het boek waar ik een van de co-auteurs van ben, dus niet helemaal van mij alleen. Het is een non-fictie boek van educatieve auteurs voor educatieve auteurs.

De titel is, ‘Wie maken het onderwijs – Teksten om van te leren’. Met zo’n 14 auteurs delen wij onze ervaringen op het gebied van schrijven voor onderwijs. Dit zijn veelal freelancers voor educatieve uitgeverijen, maar ik was een vreemde eend in de bijt. Ik schrijf voor onderwijsinstellingen zelf. Vol trots kan ik zeggen dat er twee artikelen van mijn hand zijn gekomen. Mijn recente ervaring in het MBO en hoe je als freelancer de eenzaamheid kan verdrijven, zijn de onderwerpen die ik bespreek.

Dit is onze website: wiemakenhetonderwijs.nl ,voor als je meer informatie wilt.

Uiteraard kom ik nog bij je terug met een berichtje over de presentatie zelf. Die is in het Comenius museum in Naarden. Spannend!

9 thoughts on “‘Mijn’ eigen boekpresentatie

  1. Veel plezier vandaag, Jenny. Wat een speciale dag!

  2. Wat bijzonder zeg. Heel veel plezier vandaag.

  3. Wat bijzonder! ik ga even een kijkje nemen op de site.

  4. Veel plezier en gefeliciteerd!!

  5. Dank jullie wel allemaal. Het is heel bijzonder om een boek in handen te hebben waar ook teksten van jou in staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s