Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Ik lees Nederlands 2015!

9 reacties

Het is zo ver! Vanaf vandaag start de inschrijving en de bekendmaking van de leesuitdaging van ‘Ik lees Nederlands 2015‘. logo_ikleesnederlands

Wat een eer, Tessa en ik mogen de uitdaging in 2015 organiseren. Omdat we een duobaan zijn aangegaan, hebben wij speciaal een ik-lees-nederlands-blog gemaakt. Je treft de uitdaging op: ikleesnederlands.nl

Daar kun je je aanmelden om ook aankomend jaar veel Nederlandse en Vlaamse auteurs te lezen. Tessa en ik doen dan ons uiterste best om jou zo snel mogelijk op de pagina van de deelnemers te zetten. We hebben inmiddels al twee deelnemers ;), maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Nodig gerust anderen uit in je omgeving om mee te doen.

Heb jij op 1 januari na een te gek oud & nieuw-feest al je eerste boek uit? Dan kun je hier je boek toevoegen voor het overzicht. Ben je nieuwsgierig en wil je dit jaar voor het eerst meedoen? Kijk dan even op de gehele uitleg over de uitdaging.

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop stiekem dat wij helemaal gek worden van het aantal boeken die jullie lezen. Dat het maar een mooi Nederlands/ Vlaams boekenjaar mag worden.

Ook wil ik Judith en Inge nog even bedanken voor het organiseren van 2013 en 2014. En bedankt dat ik jullie samen met Tessa mag opvolgen.

(ps: ons logo mag je uiteraard schaamteloos kopiëren en plakken voor op je eigen blog.)

9 thoughts on “Ik lees Nederlands 2015!

  1. Wat leuk, ik heb me opgegeven. Wil je de naam van mijn blog vermelden: Graaggelezen.blogspot.nl ? Alvast bedankt.

  2. Leuk dat jullie hebben overgenomen. Ook ik sla 2015 even over, wel ga ik uiteraard aantal boeken lezen van de Nederlandse bodem. Maar ik heb besloten 2015 geen enkel uitdaging aan te gaan behalve 1000happydays foto’s 😉
    Ik zal wel van de week ofzo hierover op mijn blog zetten zodat jullie extra reclame hebben. Want het is en blijft prachtig uitdaging en stimulans om meer van Nederlandse en Vlaamse werken te lezen.

  3. Ik heb er zin in en mezelf net opgegeven voor deze uitdaging.

  4. Ik heb me ook al 2x opgegeven, maar zie me niet in de lijst van deelnemers……….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s