Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Tess Gerritsen – Incendio

4 reacties

Covertekst
Violiste Julia keert terug uit Italië waar ze een bijzonder muziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten speelt, lijkt ze de grip op de muziek én haar leven te verliezen.

94 pagina’s Incendio
The House of Books, Amsterdamvoor Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
ISBN 978 90 596 5245 3
NUR 330
Ter gelegenheid van Juni-Maand van het spannende boek 2014

Recensie
Dit boekje kreeg ik bij het boek ‘S’ waar ik al een filmpje over heb geplaatst. Helaas ben ik er nog niet aan toegekomen het te lezen, maar dat wil ik na mijn vakantie gaan doen. Als het goed is heb ik dan nog wat luie dagen over, dus dat komt vast goed.

Ik las al eerder een boek van Tess Gerritsen, maar ik was niet zo heel erg te spreken over het boek. Dit boekje vond ik echter zeer goed. Omdat het verhaal zo kort is, zit er gelijk vaart in. Als Julia een poging doet om het bijzondere muziekstuk te gaan spelen op haar viool, reageert haar dochtertje daar op een hele bijzondere manier op. Een bijzonder enge manier. Echter wil de man van Julia daar weinig van geloven. Langzaam aan draait alles om en krijgt het muziekstuk haar in haar greep. Ze gaat er alles aan doen om er achter te komen wat er mis is met haar dochtertje en dit muziekstuk. Kortom een heerlijk boekje voor op vakantie om lekker weg te lezen aan de rand van het zwembad of op het strand. Als de andere boeken van Tess Gerritsen ook zo zijn, dan ga ik zeker de uitdaging weer aan.

4 thoughts on “Tess Gerritsen – Incendio

  1. Ik heb hem deze week ook gelezen. Deze week mijn verslagje…

  2. Thanks voor de review. Hij ligt hier ook nog klaar om gelezen te worden, maar kom er maar niet aan toe.. 😦 Zie ook nu pas dat je S heb behandeld. Ben zo verliefd op het boek (zeker sinds hij hier in de bieb klaarligt), maargoed dat heeft niks met Incendio te maken natuurlijk.

  3. Dit was het eerste boek(je) dat ik las van Tess Gerritsen. Ik vond het een aangename kennismaking: http://voetjesboekenblog.wordpress.com/2014/07/12/incendio-tess-gerritsen/

  4. ligt ook bij mij klaar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s