Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Spam je vakantieboek overzicht

2 reacties

Vorige maand vroeg ik jullie om je ideale vakantieboek of het boek wat mee gaat op vakantie te spammen. Niet alleen enthousiaste lezers reageerden, maar ook enkele auteurs. Bedankt hiervoor! Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje.

Hangmat

 • Angels & Demons van Dan Brown (vertaald is dat het Berninimysterie)
 • Blindsighted van Karen Slaughter.
 • ‘Vingers van marsepein’ van Rascha Peper ga ik herlezen, want dat was een paar jaar geleden mijn lievelingsboek en ik ben zo benieuwd of ik het weer zo goed vind.
 • Rafaël van Christine Otten, net in begonnen, aanrader!
 • De laatste Viking van Stephen R. Bown aan, voor mij nu al het beste boek dat ik in 2014 lees/las.
 • Dansen in de Hemel van Michael Pilarczyk (need I say more?).
 • Later van Rosamund Lupton (ga ik in oktober lezen).
 • Aanrader ‘Verliefd op mijn therapeut’ – Auteur: Esther van Marle. Waargebeurd drama, lees je in één ruk uit!
 • Ik spam mijn nieuwe roman ‘Het volmaakte huis’ als de perfecte vakantieroman voor in je reiskoffer. Mijn feel good sprookje met een happy end, omdat ik vind dat mijn hoofdpersonen en zeker jullie een happy end verdienen. http://hetvolmaaktehuis.tumblr.com/
 • Voor mij wordt het deze zomer boeken lezen die al te lang in de kast staan: de boekendief, de 100 jarige man die uit het raam klom en nog paar. En boeken die in de VakantieBieb app zitten 😀. Fijne vakantie!
 • Mr Mercedes van Stephen King
 • Het Rosie project van Graeme Simsion
 • Waar is Bernadette van Maria Semple
 • Een stapeltje Bookazines
 • De volgende auteurs kan ik zeker aanraden: – Stephen King – Bill Bryson – als je zin hebt in een lekkere chicklit (die ik verder eigenlijk nauwelijks nog lees), Lindsey Kelk
 • Fijne vakantie!! Mijn ultieme vakantieboek is Voor jou van Jojo MOyes, dat las ik vorige zomer, maar zelf ga ik dit jaar voor De zomer aan het meer van Erica James.
 • Mijn aanrader is ‘Dienstreizen van een thuisblijver’ van Maarten ‘t Hart. Echt hilarische stukken die een kijkje achter de schermen van een auteur geeft.
 • Mijn vakantie is allang voorbij, maar ik heb genoten van “The hundred-year-old man who climbed out the window and disappeared” van Jonas Jonasson, “Stoner” van John Williams en mijn enige 5-sterren-boek van dit jaar: “Het victoriaanse huis” van John Boyne
 • “Spit” van Marcel Vaarmeijer is ook een leuk vakantieboek. Lees hier mijn recensie: http://tantetil.blogspot.nl/2014/07/marcel-vaarmeijer-spit.html
 • SU-SU-SUPERSTER, voor de allermooiste zomervakantie ooit !! van Marcel Vaarmeijer.

pack like a pro

2 thoughts on “Spam je vakantieboek overzicht

 1. Angels & Demons heb ik halverwege weggelegd… was dus geen succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s