Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Klassieke literatuur

14 reacties

Een tijdje geleden deed Sandra een oproep wie er mee wilde doen met de klassieke literatuur maand augustus. Het is de bedoeling om in die maand minstens één klassieker te lezen. Vele enthousiaste reacties volgden en ik kon natuurlijk niet achterblijven.

boekenkast2

Afbeelding van Sandra

Toen Polare nog Polare was en de erfenis van De Slegte verkocht, vond ik tussen al die pareltjes het boek van Louis Couperus met Eline Vere. Ik vond toen dat ik deze klassieker eens moest gaan lezen en ook omdat het boek zich in mijn woonplaats Den Haag afspeelt. Wat zo vaak gebeurd is dat zo’n boek op de oneindige stapel beland. Dus dit is voor mij een stok achter de deur, ik ga in augustus dit boek lezen. Zo, dit staat zwart op wit ;).

Wil je ook meedoen? Neem dan even contact op met Sandra.

Eline Vere

 

Advertenties

14 thoughts on “Klassieke literatuur

  1. Leuk!!! Ik ben net begonnen in Eline Vere, man man man boeken als dat worden niet meer gemaakt, zo mooi ♥♥♥

  2. Pingback: AUGUSTUS IS KLASSIEKE LITERATUUR MAAND BIJ SANDRA, DEEL 3…… | Sandra schrijft en leest

  3. Ik heb me meteen opgegeven!

  4. Veel leesplezier, klinkt goed die boeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s