Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Linda van Rijn – Vakantievrienden

2 reacties

Covertekst

66 pagina’s
Linda van Rijn
Uitgeverij B for Books B.V. ,  Maartensdijk
ISBN 978 90 851 6343 5

Recensie
Een hele tijd geleden kocht ik dit Literaire Juweeltje bij de AKO op het station. De boekjes zijn erg handzaam en het is fijn om in korte tijd een leuk verhaal te lezen.

Mieke en Thom, staan samen met hun twee kinderen op de camping. Op zich geen vreemde situatie, maar je voelt een bepaalde spanning tussen de twee echtgenoten. Er blijkt namelijk iets niet goed te zitten in hun huwelijk en deze vakantie is een moment om de draad weer op te pakken. Hun twee kinderen ontmoeten op de camping andere kinderen en zo komen Mieke en Thom met Wendy en Ewoud in contact.  Wendy en Ewoud zijn erg gastvrije mensen en van het ene drankje komt de andere barbecue. Opnieuw ontstaat er een spanning, dit keer tussen Mieke en Ewoud. Wat speelt er tussen de twee verschillende stellen? Wie is er voor wat op de vlucht op de camping?

Heerlijk om een kort verhaal te mogen lezen. Helaas was het boekje niet heel erg spannend. Al snel had ik door hoe de verbanden zaten en wat er aan de hand was. Toch heb ik mij uitstekend een uurtje vermaakt. Ik kan je dit boekje, maar überhaupt een Literair Juweeltje echt aanraden.

Ik lees Nederlands (2014) - groot

2 thoughts on “Linda van Rijn – Vakantievrienden

  1. Ik spaarde deze boekjes in het begin (totaal 3 jaar ofzo) en heb begin vorig jaar alles verkocht en ach ik liep gisteren bij Bruna en zag ze liggen en heb er gelijk 2 gekocht. Hoe suf hahaha 🙂
    Leuke recensie, en ik ga op zoek naar dit literaire juweeltje, leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s