Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Derde en laatste winactie van deze feestmaand

23 reacties

Jennysbookcase 3 jaar!Net als de vorige keer geen formuliertjes en ander gedoe, slechts een berichtje onder aan deze blog met daarin het bericht dat je het boek graag zou willen winnen en klaar is kees. Twitteren, Facebooken en delen mag uiteraard.

De week kunnen jullie winnen: Steek je familie in de kleren van David Sedaris. Alleen al de vormgeving van het boek maakte mij al blij toen ik de boeken voor jullie ging uitzoeken. Hopelijk krijgen jullie hetzelfde gevoel. Dit zijn 22 essays op een hele eigen wijze beschreven.

Covertekst
David Sedaris speelt in de sneeuw met zijn zusjes. David Sedaris gaat op vakantie met zijn familie. David Sedaris krijgt een baan als drankjesverkoper. David Sedaris gaat naar de bruiloft van zijn broer. David Sedaris eet een hamburger. David Sedaris laat zijn bloeddruk testen. Klinkt allemaal normaal, toch? Steek je familie in de kleren is de meest indrukwekkende standup-comedyshow in boekvorm.

winactie 3
Volgende week maandag 21 juli maak ik de winnaar bekend uit alle reacties. Mocht jij de gelukkige winnaar zijn, dan vraag ik je om binnen twee dagen te reageren op mijn bericht. Gaat dat niet, dan zal ik helaas een andere winnaar kiezen. Ik wens jullie heel veel succes, maar vooral veel plezier!

23 thoughts on “Derde en laatste winactie van deze feestmaand

 1. gedeeld via Boeklovers op FB en getweet

 2. Zou het boek heel graag willen winnen

 3. Jaaa een nieuwe Sedaris die ik nog niet bij mijn collectie heb 🙂 fijne winactie Jenny!

 4. Oh, die wil ik heel graag winnen. Heb hem vorig jaar in Carré gezien, hij kan zijn verhalen echt perfect vertellen. Ben dus ook wel benieuwd naar de Nederlandse vertaling van zijn verhalen.

 5. Weer een winactie! Superleuk, graag zou ik weer mee willen doen 😉

 6. Ik zou dit boek heel graag willen winnen!

 7. Lijkt me wel een leuk boek 😛 Ik doe dus graag mee. 🙂

 8. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dus ja, ik doe heel graag mee voor dit leuke boek.

 9. Leuk initiatief, kwam je blog toevallig tegen door een twitterbericht. Al veel leuke recenssies tegengekomen, inspiratie voor de zomer!

 10. Dit klinkt als een superleuk boek, ik doe mee! Gedeelt op mijn FBpagina en Twitter 🙂

 11. gedeelD <—- waaaah wat een draak van een tikfout! (aan mij lag het namelijk niet)

 12. Ben benieuwd! En maak graag kans!

 13. Ik doe dus wel graag mee 🙂

 14. gedeelt en een rt gegeven en zou het graag willen lezen.

 15. Zou graag willen weten HOE ik sommige familiekids in de kleren zou kunnen steken die het nodig heb. Denk dat ik van dit boek kan leren.

 16. Wat een leuke actie, ik doe heel graag mee.

 17. Wat een geweldige actie ik maak graag kans op een exemplaar.

 18. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, het lijkt me een leuk boek.

 19. Ohhhh zie deze post elke keer voorbijkomen en denk dan: “ooooh moet echt meedingen”, maar vergeet vervolgens actie te ondernemen.-.-‘ Lekker sullig. Maar ben erg benieuwd naar het boek, maar die kaft weet mijn aandacht elke keer te pakken. En het staat enorm leuk op mijn boekenplank natuurlijk!

 20. Ik geef me graag op voor dit boek. Lekker lezen met dit mooie weer in de tuin. Wij gaan niet opvakantie dus lekker lezen thuis.

 21. Ik doe mee!

 22. Pingback: De derde winnaar van deze feestmaand | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s