Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Terugblik Maand van het Spannende Boek

4 reacties

Aan het begin van deze maand blogde ik al over mijn voornemens om alleen maar thrillers te lezen deze maand. Ik moet zeggen dat het aardig gelukt is.

Spannende boekenThrillers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet is de stapel links een stuk hoger en heb ik zeker wat boeken weg gelezen.

Ik las de volgende thrillers:

 • Veroordeeld van Karin Slaughter – Dit boek was tevens boek van de maand juni van Judith (biebmiepje) en mij.
 • Koorts van Saskia Noort – Je kon dit boek als Dwarsligger winnen op mijn blog. Inmiddels is er een gelukkige winnaar.
 • Stuk van Judith Visser – Omdat het boek is verfilmd wilde ik eerst het boek lezen.
 • Daglicht van Marion Pauw – Echt een super boek, de film die ik daarna zag viel erg tegen helaas.
 • Vuurkoraal van Annet de Jong – Heerlijk om mij weer even op Curaçao te wanen.

(Niet op bovenstaande foto’s)

 • Vraag niet waarom van Simone van der Vlugt – De dag nadat het boek uitkwam had ik hem al uit.
 • Het Gerecht van Inge Ipenburg – Dit is het boek van de maand juli van Judith (biebmiepje) en mij. Mijn recensie volgt nog.

Echter, er komen altijd weer boeken bij…Nieuwe thrillersZoals gezegd heb ik de boeken van Inge Ipenburg en Simone van der Vlugt al gelezen. Bij het boek van Simone kreeg ik het geschenk van de Maand van het Spannend boek erbij. Daar kon ik echt niets aan doen ;). David Hewson’s Poppenhuis nam ik mee van het Bloggersevent van Uitgeverij Meulenhoff / Uitgeverij Boekerij. De overige drie boeken kocht ik tijdens de Genereuze Geuzendagen van Uitgeverij De Geus in Breda. Gelukkig kunnen er weer twee thrillers van deze foto af.

Maar ja, ik lees en koop niet alleen maar thrillers. De komende twee maanden hoop ik lekker wat weg te lezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het veel besproken boek ‘S’ waar ik nog een filmpje over maakte. Of al die andere mooie boeken die ik meenam van het bloggersevent, de Geuzendagen of die ik zomaar tussendoor kocht. Een blogger / lezer heeft gelukkig nooit gebrek aan boeken.

4 thoughts on “Terugblik Maand van het Spannende Boek

 1. Wauw, je hebt veel gelezen Jenny! Welke thriller vond je het beste?

 2. “Daar kon ik echt niets aan doen”. Haha, zou ik ook gezegd kunnen hebben.
  Thrillers lezen vaak heerlijk weg, fijn om dan zo’n enorme stapel te kunnen weglezen. Naar Het gerecht van Inge Ipenburg ben ik ook erg benieuwd, lees er veel positieve dingen over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s