Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Het is feest op Jenny’s Bookcase!

15 reacties

Hoera hoera!  Happy birthday to my blog!

Jennysbookcase 3 jaar!

Vanaf vandaag starten er allerlei festiviteiten op mijn blog omdat deze vandaag 3 jaar bestaat. Zo zal ik onder andere terugblikken naar hoe ik drie jaar geleden begon. Dat wordt vast hilarisch! Daarnaast zal ik voor iedere drie jaar een boek weg geven in drie verschillende genres. Iets met, drie keer is scheepsrecht ;).

Het eerste grote heugelijke feit: mijn blognaam. Daar heeft een kleine wijziging plaatsgevonden. WordPress is verdwenen en ik ga nu door het leven als jennysbookcase.com (lekker internationaal hè ;)). Overigens worden jullie vanzelf doorverwezen mochten jullie mijn oude naam gebruiken. Handig toch!

Natuurlijk zal ik verder gewoon lekker recensies blijven plaatsen. Zo lezen Judith (van biebmiepje) en ik deze maand Het Gerecht van Inge Ipenburg en bereid ik mijzelf voor op mijn vakantie in augustus. En niet te vergeten ‘Een perfecte dag voor literatuur’, mijn recensie zal eind juli worden gepubliceerd. Kortom, ik heb er zin in! De eerste winactie komt vanmiddag al online en duurt slechts een weekje :). Hopelijk tot dan!

15 thoughts on “Het is feest op Jenny’s Bookcase!

  1. YAY! Welkom bij de eigen-domein club 🙂 Ennn… gefeliciteerd natuurlijk! Hiep hiep hoeraa!! Ik ben heel benieuwd naar je blogmaand!

  2. Gefeliciteerd!

  3. GEFELICITEERD!! En wat gaaf dat je je eigen domein hebt, wow!!!
    *strooit met confetti*

  4. Hieperdepiep! Gefeliciteerd met je blog jubileum

  5. Gefeliciteerd!!! Op naar nog vele jaren! Gaan we de 3 jaar Boekenwurmenclub ook beleven? 🙂 Benieuwd naar je winacties!

  6. Jenny, gefeliciteerd! Wat tof dat je vanaf nu je eigen domein hebt!

  7. Een dagje later, maar alsnog gefeliciteerd. En… leuk de winactie!!! Doe ik zeker aan mee.

  8. Pingback: Jenny’s Bookcase bestaat 5 jaar! | Jenny's Bookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s