Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Eerste winactie van deze feestmaand

28 reacties

Jennysbookcase 3 jaar!Al een tijdje liggen ze klaar, DE boeken die jullie deze maand kunnen winnen. Nu is het eindelijk zo ver en mag ik ze om en om bekend maken aan jullie. De boeken komen in ieder geval uit mijn favoriete genres, echter heb ik ze zelf geen van drie gelezen. Dat houdt het voor iedereen verrassend :).

Deze keer geen formuliertjes en ander gedoe, slechts een berichtje onder aan deze blog met daarin het bericht dat je het boek graag zou willen winnen en klaar is kees. Twitteren, Facebooken en delen mag uiteraard.

De week kunnen jullie winnen: Vogelman van Mo Hayder. Vorige maand was het de Maand van het Spannende Boek, dus nog een klein staartje daarvan tijdens deze feestmaand.

Covertekst
Vijf vrouwen worden ritueel vermoord aangetroffen op een braakliggend terrein in Londen. Onderzoek wijst uit dat de slachtoffers een vreemd en weerzinwekkend detail gemeen hebben. Rechercheur Jack Caffery realiseert zich dat hij op het spoor is van een gevaarlijkste soort misdadiger dat we kennen. Daarom is hij vastbesloten iedere mogelijkheid die de moderne forensische wetenschap biedt, aan te grijpen in zijn jacht op de dader. Maar Jack weet ook dat de tijd beperkt is: de sadistische moordenaar kan elk moment zijn volgende slachtoffer eisen…

Vogelman
Volgende week maandag 7 juli maak ik de winnaar bekend uit alle reacties en zal tevens de nieuwe winactie online komen. Wees dus niet getreurd :). Mocht jij de gelukkige winnaar zijn, dan vraag ik je om binnen twee dagen te reageren op mijn bericht. Gaat dat niet, dan zal ik helaas een andere winnaar kiezen. Ik wens jullie heel veel succes, maar vooral veel plezier!

28 thoughts on “Eerste winactie van deze feestmaand

 1. Ik doe graag mee! Heb nog niets van Mo Hayder gelezen en dat wordt hoog tijd.

 2. Het lijkt me heel erg leuk om deze te winnen!

 3. Ja natuurlijk wil ik dit boek graag winnen!
  Dus bij deze ik doe mee!

 4. Lijkt me een heerlijk spannend boek, zo’n boek wat je in 1 keer moet uitlezen!

 5. Ik hoor veel goeds over Mo Hayder, maar ik heb er nog nooit wat van gelezen. Ik doe graag mee.

 6. lijkt me een spannende boek, ik doe graag ook mee

 7. Ik doe graag mee, heb er positieve dingen over gehoord! 🙂

 8. Al vaak langs zien komen dit boek, maar nog niet gelezen. Dus ik doe heel graag mee.

 9. Maak graag een kansje 🙂

 10. Klinkt spannend, dus doe ook graag mee!

 11. Wat leuk,ik doe graag mee,ben benieuwd 🙂

 12. Aangezien ik dit een hele goeie schrijver vindt doe ik graag mee!

 13. Wow! Spannend boek… Daar hou ik zeker wel van 🙂 Ik waag een gokje en doe mee.

 14. Ik waag ook een gokje. Mo Hayder staat garant voor spanning en lugubere details…daar houden we wel van! 😉

 15. Doe heel graag mee. Vind hem een super goede schrijver

 16. Ik heb nog niks gelezen van Mo Hayder, maar het klinkt wel erg spannend!
  Ik doe graag mee, aangezien mijn leesdrift groter is dan mijn budget!

 17. dit boek van Mo Hayder lijkt me ook weer superspannend, alleen de cover is al geweldig!!

 18. graag doe ik mee voor mijn man die een thrillerfan is! deze schrijver ken ik nog niet!

 19. Ik doe graag mee. Heb nog nooit iets van Mo Hayder gelezen en ben heel benieuwd na alle recensies.

 20. Ik doe heel graag mee met deze geweldige actie!

 21. Leuk, deze winactie! Ik heb pas één boek van Mo Hayder gelezen (The Treatment) en dat was erg goed. Dus, ja, ik doe graag mee.

 22. Diit boek heb ik al zo vaak in gedachten gehad en goede reacties op gezien. Het wodt nu wel eens tijd dat ik hem ga lezen. Dus ja, ik doe heel graag mee.

 23. Gefeliciteerd, geniet van je feestmaand! Leuke actie, ik maak graag kans op dit boek!

 24. Op de valreep doe ik ook nog even snel mee!

 25. Pingback: Eerste winnaar van deze feestmaand | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s