Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Mijn eerste reactie op ‘S’

21 reacties

Een tijdje geleden kreeg ik via Ambo Anthos de oproep welke lezers graag wilde meewerken aan een promotiefilmpje voor een zeer speciaal boek. Uiteraard gaf ik mij daar voor op, maar helaas werden er een paar hele leuke andere lezers uitgekozen. Toen het filmpje eindelijk daar was, dacht ik, ‘dat kan ik ook’ en zo geschiedde.

Overigens wil ik er geen gewoonte van maken om bewegend in beeld te komen op mijn blog. Zo lekker verschuilen achter lettertjes is ook heel erg fijn ;).

Ik kan niet wachten om te beginnen met lezen en ik gok dat ik hem de komende maand wel zal gaan beginnen, want laten liggen is onmogelijk. Wordt vervolgd…

Dit is het originele filmpje.

21 thoughts on “Mijn eerste reactie op ‘S’

 1. Hij staat er! Leuk! En je twijfel over het volgen van het verhaal deel ik. Ik heb er gisteren even in gelezen, maar door alle aantekeningen in de kantlijn kwam ik niet in het oorspronkelijke verhaal. Daarom heb ik besloten het in mijn vakantie te lezen, wanneer ik een paar dagen thuis ben, want meenemen is geen optie ☺️

 2. Ik heb dit boek in de boekhandel bekeken, zo bijzonder! Echt voor liefhebbers, denk ik.
  PS Ik vind dat je het heel goed doet op bewegend beeld, hoor!

 3. Wat een leuk boek lijkt me dat! Inderdaad, als de briefjes eruit vallen, is dat wel lastig. Hopelijk hebben ze het zo gemaakt dat het niet zo uitmaakt als je ze niet in de goede volgorde leest…

  Veel plezier met het boek!

  • Dat hoop ik ook, want ik zie het al gebeuren dat het er uit valt en ik het niet meer terug kan stoppen waar het zou moeten. Ik weet wel dat ik het aan de keukentafel ga lezen voor de zekerheid.

 4. Wat een leuk filmpje, doe je hartstikke lejk 🙂
  Het boek lijkt me heel bijzonder! Wel lastig om de bijlages niet op een verkeerd deel terug te stoppen, en volgens mij moet je je hoofd er goed bijhouden. Ben benieuwd!

 5. Onwijs goed gedaan Jenny je maakt mij enorm nieuwsgierig. Onder welk genre valt dit boek, is het een thriller??

 6. Leuk filmpje, Jenny. Ik had het boek al op mijn verlanglijstje staan, maar ben na deze sneak preview helemaal nieuwsgierig geworden. Wel een boek om inderdaad even goed voor te gaan zitten, met al die losse bijlagen. Het doet me een beetje denken aan het kaartenhuis van Mark Danielewski, Dat boek had geen losse bijlagen, maar wel allerlei typografische bijzonderheden die het lezen heel apart maakte.

 7. Pingback: Terugblik Maand van het Spannende Boek | Jennysbookcase

 8. Leuk filmpje! Ik ben heel benieuwd naar het boek!

 9. Pingback: Mijn eerste indruk van “S”, een uniek boek; laag voor laag afpellen en dan….. | Sandra schrijft en leest

 10. Pingback: Tess Gerritsen – Incendio | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s