Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Bloggersevent Meulenhoff

8 reacties

Vandaag is het zo ver… HET veelbesproken Bloggersevent van Meulenhoff gaat vanmiddag beginnen. Dus op naar Amsterdam!

Amsterdam

Op Twitter circuleerde er al meetingpoints op Amsterdam Centraal rond en ook is er voor reisleiding gezorgd dankzij Tessa van tessaheitmeijer.com. Ik zie haar al lopen met een vlaggetje en een hele stoet bloggers met HET boek in de hand achter haar aan. ‘Als u rechts kijkt’…

Tijgers in de nacht
We hebben met z’n allen ‘Tijgers in de nacht’ gelezen die we ook vanmiddag zullen bespreken. Ik ben benieuwd naar de verschillende meningen. Ik heb nog weinig recensies gezien, dus ik denk dat je na vanmiddag een stortvloed van recensies over dit boek kunt verwachten. Die van mij verschijnt op 16 juni, tegelijk met het officieel verschijnen van het boek in je plaatselijke boekhandel.

Wat er verder nog op het programma staat? Dat lees je ongetwijfeld binnenkort op mijn blog… ik verwacht zelfs binnen enkele dagen…

I keep you posted 😉 en anders, tot zo!

8 thoughts on “Bloggersevent Meulenhoff

  1. Ik heb er zin in! Tot straks.

  2. Jammer dat ik niet kon komen. Veel plezier!

  3. Heerlijke vooraankondiging! Het vlaggetje en de stoet bloggers zijn achterwege gebleven maar ik heb wel degelijk geleid 🙂

  4. Dat klinkt zeker als iets wat erg gezellig moet gaan worden. Ben benieuwd!

  5. Ik kijk uit naar je verslag. Ik baalde echt dat ik er niet bij kon zijn, soms zou je jezelf wel willen opsplitsen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s