Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Fiona McFarlane – Tijgers in de nacht

7 reacties

Gisteren las ik dit mooie boek uit met een zeer actueel thema. Ouderen die alleen thuiswonen, is dat nou wel zo verstandig? In sommige gevallen gaat dat prima en is de betreffende vader of moeder goed in staat voor zichzelf te zorgen. In het geval van Ruth heb ik daar mijn twijfels over, maar gelukkig is Frida daar, haar hulp in huis. Ruth heeft ’s nachts last van een tijger in haar huis. Hij valt haar gelukkig nog niet aan en je hoort de tijger dan alleen maar snuiven en grommen. Frida zal haar gelukkig gaan redden van de tijger, toch…

Pas op 16 juni zal mijn recensie verschijnen, net als dit boek in jouw plaatselijke boekhandel. Maaaaaar…. eerst zal dit boek eerst uitvoerig worden besproken op 14 juni op het Bloggersevent van Uitgeverij Meulenhoff. Met maar liefst 75 bloggers zijn wij van de partij. Voor ons bloggers is het soms een beetje raar om die ‘Twitterfotootjes en Blogplaatjes’ in het echt te zien rondlopen. Maar natuurlijk is het ook heel erg leuk om daar nieuwe contacten te leggen en bloggers te ontmoeten. Hierover zal ongetwijfeld nog een bericht volgen. Tot die tijd moeten jullie helaas nog even wachten en kan ik alleen maar zeggen, bestel dit boek maar alvast ;).

Tijgers in de nacht

 

7 thoughts on “Fiona McFarlane – Tijgers in de nacht

  1. Ben er ook net in begonnen, leest als een speer. Tot de 14e!

  2. Ik vind het tot nu toe wel aardig, maar er wordt wel veel teruggekeken in de tijd terwijl ik juist de huidige situatie interessant vind. Trouwens, mogen wij niet voor de 16e een recensie schrijven of heb je dat zelf zo besloten?

    • Er wordt zeker veel terug gekeken. Maar vond het wel boeiend. Nou ik heb namelijk nog nooit een recensie voor de verschijningsdatum mogen plaatsen. Ging er nu ook maar vanuit. Dus nee, ik weet het niet zeker.

  3. Ik ga daar van het weekend mee beginnen. Ben benieuwd.

  4. Pingback: Fiona McFarlane – Tijgers in de nacht 2 | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s