Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Maand van het Spannende Boek

7 reacties

Hoera! De maand van het spannende boek is gestart :). Een van mijn favoriete maanden als lezer.

Gisteren werd de maand officieel geopend met de Avond van het Spannende boek en de uitreiking van onder andere de Gouden Strop. Die prijs, net als de Schaduwprijs voor het beste thriller debuut, gingen naar Donald Nolet voor zijn boek Versleuteld. Ik ben erg benieuwd naar het boek, zeker omdat het zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In dit boek komen twee van mijn favoriete genres samen.

Bij deze maand horen ook allerlei leuke activiteiten, kijk daarvoor even op deze website. En koop jij deze maand een boek bij de boekhandel voor minimaal €12,50? Dan krijg jij Incendio van Tess Gerritsen cadeau. Hoe leuk is dat?

Omdat ik niet achter kan blijven deze maand, heb ik mijn nog-te-lezen-stapel onderste boven gekeerd. Onderstaande boeken horen geheel bij dit thema. Ik mag deze maand dus alleen maar van deze stapel lezen en alle andere thrillers die nog binnen zullen komen. Thrillers die nog op het stapeltje ontbreken zijn. Het Gerecht van Inge Ipenburg, je weet wel, die onaardige mevrouw uit GTST. Ze schrijft nu ook boeken, leuk hè?! En de nieuwe Simone van der Vlugt komt ook eind deze maand uit. Het derde deel in de serie over Loïs.

Spannende boekenMijn bescheiden stapeltje Thrillers…

Hoewel… er zal één uitzondering zijn, want ik lees ook nog een mooie roman voor de club van ‘Een perfecte dag voor literatuur’.  Verder kan ik jullie melden dat Veroordeeld van Karin Slaughter deze maand het boek van de maand zijn in de Boekenwurmenclub van Judith en mij.

Kortom, er is genoeg te lezen en te doen in deze maand. Ik ben benieuwd wat jullie gaan lezen en doen tijdens de Maand van het Spannende Boek.

7 thoughts on “Maand van het Spannende Boek

  1. Mooie stapel hoor! Die serie van Lackberg is erg goed, net als Jo Nesbo met Harry Hole in de hoofdrol. Koekoeksjong vond ik erg verrassend omdat het geschreven is door J.K. Rowling…
    Veel leesplezier!

  2. Leuk: de maand van het spannende boek! Ik ga ook een paar thrillers kopen van boekenbonnen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik ben heel benieuwd naar Het gerecht van Inge Ipenburg. Ook de boeken van Judith Visser wil ik graag lezen, na het lezen van Oversteken. Veroordeel van Karin Slaughter staat al klaar op mijn ipad om gelezen te worden.

  3. Fijne stapel zeg, veel leesplezier vast.

  4. Pingback: Terugblik Maand van het Spannende Boek | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s