Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Boekenwurmen en het Boekenfestijn

11 reacties

Boekenwurmen

Soms is er niets leukers dan plannen maken. Ik vind brainstormen een van de leukste dingen namelijk. Afgelopen zaterdag kwam ik samen met Judith van De Boekblogger en Tessa van Tessa Heitmeijer. Wij lopen al een tijdje rond met een heel erg leuk idee. Dat hebben wij nu verder uitgewerkt en zodra ons logo klaar is, dan zullen jullie daar snel ook meer over horen. Omdat het niet zulk mooi weer was en wij ‘toevallig’ om de hoek zaten van de Jaarbeurs in Utrecht, zijn wij ook nog even naar het Boekenfestijn geweest. Voor mij was dit de tweede keer dit jaar. Ik was al eerder in Rotterdam geweest, waar ik een enorme slag heb geslagen. Ik moet er financieel nog van bijkomen ;). Ik moest mij dus inhouden en dat is ook goed gelukt, mede dankzij Tessa en Judith. Het was een geslaagde dag! Hieronder een kleine impressie.

Boekenfestijn 1Boekenfestijn 2

Uiteindelijk heb ik onderstaande koopjes gevonden:

Boekenfestijn 3Bij een Boekenfestijn kom je ook wel eens wonderlijke boeken tegen. Hier een tweetal boeken met een wonderlijke titel (niet gekocht ;)):

Boekenfestijn 4Boekenfestijn 5

11 thoughts on “Boekenwurmen en het Boekenfestijn

  1. Het was hartstikke leuk om met z’n drieën te brainstormen! En het boekenfestijn was ook leuk. Altijd extra leuk met mensen die ook veel gelezen hebben.

  2. Leuk, ik word steeds nieuwsgieriger 🙂 Mooie aanwinsten Jenny!

  3. Zo te lezen hebben jullie een leuke dag gehad. Heb je de meest aparte titels in je trolley gestopt? 😉

  4. Mooie titels, ik ging deze keer maar niet, nog veel te veel ongelezen boeken liggen, maar in het najaar ga ik vast en zeker, scoor leuke sinterklaascadeautjes en doe me zelf ook niet te kort 🙂 Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen!

  5. Ik vind het boekenfestijn altijd zo leuk! Kon er dit jaar niet bij zijn, leuk om zo toch een beetje een impressie te krijgen.

  6. Lijkt mij een gezellige dag geweest te zijn! Ik heb al veel positieve dingen gelezen over “Het beste wat een croissant kan overkomen”.

  7. Ik ben reuze benieuwd naar jullie plannen, haha! Van jouw stapeltje nieuwe aanwinsten heb ik ‘De laatkomer’ gelezen. Je leest het boek zo uit, maar het blijft je zeker nog even bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s