Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Wat ga ik lezen in de maand april?

9 reacties

Deze maand heb ik weer veel afwisselende genres op de stapel liggen :).

boeken maand april

Saboteur – Marte Kaan
Dit boek lees ik met de bloggers van ‘Een perfecte dag voor literatuur’ en staat voor eind van april op de planning.

Het leek stiller dan het was – Eva Kelder
Ook dit boek lees ik met ‘Een perfecte dag voor literatuur’. Op 15 april bloggen we met een hele groep over dit boek en heel misschien hebben we van tevoren nog een meeting met de auteur… wordt vervolgd.

De Test – Joelle Charbonneau
Dit boek kocht ik op het Boekenfestijn in Rotterdam (hier kun je daar meer over lezen). Van de uitgeverij kreeg ik ook al deel 2 op gestuurd en in juni verschijnt deel drie al. Dus hoog tijd om het te gaan lezen.

Inferno –  Dan Brown
Heel graag wilde ik dit boek lezen, net als alle andere boeken van Dan Brown overigens. Nu mocht ik het lenen van een vriendin van mij. Mijn vriend had hem meteen ingepikt en heeft hem als eerste gelezen. Maar nu is het mijn beurt.

Tot slot,

Blauwe maandag – Nicci French
Vorige maand stond dit boek ook al op het programma, maar ben ik er niet meer aan toe gekomen. Deze maand ga ik hem echt lezen, want het is het boek van de maanden maart en april samen met biebmiepje Judith.

Wat gaan jullie lezen? Ook zo gepland of trek je uit alle boeken die je hebt een boek om te lezen? Veel plezier in ieder geval.

9 thoughts on “Wat ga ik lezen in de maand april?

 1. Ik ben wel nieuwsgierig naar het boek van Eva Kelder. Op twitter heb ik het al een paar keer voorbij zien komen. Waar ga je mee beginnen?

 2. Inferno heb ik laatst ook gelezen, leest weer als een trein (als je van Dan Brown houdt tenminste). Ik plan nooit echt zo wat voor uit wat ik ga lezen. Probeer meestal wel minstens iedere maand een boek te lezen uit mijn stapel nog te lezen boeken. En vaak komen er gedurende de maand nog wel een paar nieuwe boeken bij 😉 Komende maand komt de nieuwe Nicci French uit, het zou zo maar kunnen dat ik die nog aanschaf.
  Veel leesplezier komende maand.

  • Ik vind Dan Brown altijd wel fijn. Boeken met veel vaart. Probeer ook wel boeken tussendoor te lezen die ik niet plan. Maar met recensieboeken moet t soms wel. Ik ben erg benieuwd naar de serie van Nicci French. Blijkbaar vind jij die wel leuk als je deel vier misschien wilt aanschaffen :-).

 3. Ik heb Het leek stiller dan het was van Eva Kelder vorige week gelezen, prachtig debuut!

  Ik ga in april 10 dagen lang een lees challenge doen, ik zal iig 7 boeken lezen waarvan 5 van mijn stapel ongelezen boeken 🙂

 4. Inferno heb ik gelezen, vond hem op zich wel goed maar toch haalt ie niet het niveau meer van de Da Vinci Code…
  Ik heb inmiddels een stapel gereserveerde boeken van de bieb thuisliggen en die lees ik uit op basis van waar ik op dat moment zin in heb…

 5. Zien er allemaal leuke boeken uit. Ik ben benieuwd naar Inferno.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s