Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Weggeefactie ‘Ringo’ van Juan Marsé

4 reacties

Een tijdje geleden twitterde ik al dat ik twee exemplaren van Ringo van Juan Marsé had ontvangen. Eentje ga ik nu weggeven en misschien wel aan jou :).

RingoWaar gaat het boek over?
In meer dan prachtige zinnen vertelt de jongen die zichzelf Ringo noemt hoe hij in een republikeinse familie opgroeide tijdens de naoorlogse jaren in Barcelona. Van een onschuldige, onwetende en niet-begrijpende jongen wordt hij een jongeman aan wie veel van de geheimen van volwassenen geopenbaard worden, en die zich bewust wordt van zijn verlangen om schrijver te zijn.

Wil jij dit boek graag hebben? Vul dan dit formulier in.

Het is geen wedstrijd, maar er over twitteren en facebooken mag altijd. Je kunt meedoen tot en met 16 februari. Maandag 17 februari neem ik contact op met de gelukkige. Reageer dan binnen twee dagen, anders moet ik helaas iemand anders kiezen.

4 thoughts on “Weggeefactie ‘Ringo’ van Juan Marsé

  1. Wat leuk! Ik doe graag mee. Ben heel benieuwd naar dit boek. Ik vind de boeken door Signatuur uitgegeven vaak prachtig!

  2. Ik doe graag mee! Ben benieuwd naar dit boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s