Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Boeken in Flow magazine

12 reacties

Sinds het begin van dit jaar (en die is nog vrij vers) heb ik mezelf getrakteerd op een jaarabonnement van het Flow januari Flow magazine. Naast de Mindfulness (die ik goed kan gebruiken) en de leuke ‘hebbedingetjes’, staat er ook veel leuks over boeken in. Deze maand hebben ze ook weer wat leuke aanvullingen in het blad die een boekenwurm zoals ik wel kan bekoren.

Dit keer zitten er Boeken-doorgeefkaartjes in. Je kunt de kaartjes gebruiken als boekenlegger, maar ook om anderen in het kort te vertellen wat je van het boek vond. Zo kun je de boeken met een persoonlijke boodschap doorgeven.

Boekenkaartjes

Daarmee kom ik gelijk op nog een leuk artikel, namelijk over Little Free Libraries. Daar kun je mooi je boeken kwijt met zo’n leuk kaartje er in. Soms kun je niet al je boeken bewaren en ik vind dit een mooi initiatief. Ik schreef al eerder over mijn bezoekje aan zo’n Little Free Library in mijn eigen stad. Deze zijn inmiddels al op meerdere plekken in de stad verschenen. Heb jij er al een gevonden in je buurt? Misschien wil je er zelf wel eentje starten na het lezen van dit artikel in Flow. Dat kan namelijk ook. Veel leesplezier!

12 thoughts on “Boeken in Flow magazine

  1. Wat leuk, zulke boekenkaartjes! Ik hou van Flow.

    • Het is een geweldig magazine. Vorig jaar pas voor het eerst ontdekt en kocht ik ze steeds. Nu via een goede actie een jaarabonnement genomen. Heel fijn dat al dat leuks gewoon op de mat valt. Heb je ook een abonnement?

  2. awwwww! Mijn vriend was nét te laat met een abbo aanvragen voor mijn verjaardag, ik zou eerst deze al krijgen, en dat werd hem toch net niet, Jammer als ik dit zo lees!

  3. Ik ken Flow ook al jaren ! Ik heb geen abonnement, maar koop zo nu en dan een exemplaar.

  4. Ik heb het magazine nooit echt goed gelezen. Mijn zus heeft het volgens mij. Wel heb ik agenda van FLOW.
    Helaas is er geen little free library bij mij in de buurt.

  5. Toch maar even kijken of het opzetten van zo’n mini biebje een optie is in mijn omgeving:-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s