Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Boekenfestijn is een feest!

9 reacties

Gisteren ben ik sinds jaren weer eens naar het Boekenfestijn geweest. De laatste keer was in Utrecht in de Jaarbeurs (2011), maar ik ben sindsdien verhuisd en is Rotterdam wat dichterbij. Met de trein en metro ben je er zo.

Boekenfestijn 1Het feest kan beginnen!

Boekenfestijn 3

Boekenfesttijn 2

Er waren genoeg boeken zoals je kunt zien… zeg maar gerust heel veel boeken…

Boekenfestijn 4Mijn mandje is hier al aardig gevuld, maar ik was toen nog maar net begonnen… (help!)…

Boekenfestijn 5

20140123_170701Dit is de uiteindelijke schade…

Naast ‘wat’ 😉 boeken ook wat creatieve materialen die ik gebruik voor allerlei doeleinden (cadeautjes, plakboeken, fotoalbums, schilderijtjes). En! Een architectuur boek voor vriendlief.. ter compensatie. Het was overigens meteen het grootste en zwaarste boek van de dag (heb ik weer). Tja, wat doe je er dan mee? Zo’n stapel boeken… mijn NTL-mandje is echt overvol, en ze kunnen gewoon nog niet in de kast. Dus dan maar zo:

Boekenfestijn 6Ik ga een heel mooi leesjaar tegemoet zo :).

9 thoughts on “Boekenfestijn is een feest!

  1. Wauw, mooie aanwinsten Jenny! Ik hoop dat De Test er zondag ook nog is 🙂

  2. Mooie aankopen! Ik ga meteen kijken wanneer het boekenfestijn weer in Enschede is, want na het lezen van jouw post wil ik ook weer graag heen! 😉

  3. Goede oplossing voor het probleem, Jenny. Met die leuke vaas erop staat het nog leuk ook.

  4. Gelukkig zie ik bij jou ook wat Nederlandse boeken. Van wat ik tot nu toe zag van het boekenfestijn dacht ik: nah, niet mijn genre. Maar nu wordt het toch interessant! Zijn de prijsjes echt zo laag dat het de moeite waard is?

  5. Pingback: Boekenwurmen en het Boekenfestijn | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s