Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

De eerste Winactie!! van Jennysbookcase

24 reacties

Een tijdje geleden blogde ik al heel enthousiast over het boek ‘Ooit zal ik je weer zien’ van Ellen Lina en nu mag ik het boek gewoon weggeven via een winactie. Mijn recensie kun je hier lezen, maar om je geheugen even op te frissen hierbij ook nog even de flaptekst:

Hoe moet je verder gaan met leven, wanneer je zoiets afschuwelijks hebt meegemaakt dat het schuldgevoel bijna ondraaglijk is? Wanneer je jeugdliefde daardoor zodanig is veranderd, dat een Ooit zal ik je weer zientoekomst samen onmogelijk lijkt? Wanneer je eigenlijk het liefst helemaal niet meer had geleefd? De achtentwintigjarige Julia van Doorn heeft niks meer op de rit, en haar verloofde Sean al helemaal niet. Een alcoholverslaving en huiselijk geweld drijven de twee in rap tempo uit elkaar. Het tij lijkt te keren wanneer Julia de integere Ryan ontmoet, al heeft ze wel het idee dat ze hem ergens van kent. Sean zakt ondertussen steeds verder af en wanneer hij in de gaten krijgt dat Julia en Ryan contact hebben, komt uiteindelijk het onmogelijke bovendrijven. Het stelt Julia voor een keerpunt in haar leven, maar is ze er aan toe om haar verleden los te laten? Volg Julia in haar zoektocht naar nieuw geluk, zelfstandigheid en de warmte van een familie. Maakt ze de juiste keuzes, volgt ze jaar hart? Één ding is in ieder geval zeker, oude liefde roest niet. Nooit.

Dit boek heb ik binnen 24-uur zo vlak voor de kerst uitgelezen, heerlijk! Hou jij van romantiek, liefde en een flinke dosis drama, dan kun je NU dit boek winnen! Mede mogelijke gemaakt door Ellen Lina en haar uitgeverij Ellessy. Hoe leuk is dat?! Omdat het over een maandje Valentijn is en het boek een roman is, zag ik een liefdevolle match. Mocht je niks met Valentijn hebben, mag je uiteraard ook gewoon meedoen :).

Wat moet je hier voor doen?

 1. Vul dit formuliertje in.
 2. Tweet over deze actie om extra kans te maken op dit geweldige boek. Maak er iets liefdevols van 😉
 3. En, je moet minimaal op mijn blog zijn geabonneerd of op mijn Facebookpagina.

Tot en met 31 januari kun je reageren. Ik mail je als je de winnaar bent geworden. Daarna zorg ik dat je gegevens bij de uitgeverij terecht komen, zodat zij het naar je op kunnen sturen.  Wie weet lees jij met Valentijn dit heerlijke romantisch boek. Mocht je de winnaar zijn, reageer dan wel binnen 2 dagen. Anders moet ik helaas iemand anders uitkiezen.

De trailer van het boek:

24 thoughts on “De eerste Winactie!! van Jennysbookcase

 1. Leuk actie, Jenny! Ik doe mee.

 2. Leuk Jenny, ik doe mee met je eerste Winactie!!

 3. Ik doe graag mee ! Het lijkt me een heerlijk boek, uitgaande van je recensie 🙂

 4. Ik volg je via Twitter en Bloglovin’ en heb zojuist getweet. 🙂 Ik doe dus graag mee!

 5. Ik heb je blog net pas ontdekt:) Ik sla eens aan het lezen.

 6. Leuk. Ik doe graag mee. Tweet geplaatst en ik volg je.

 7. De achterflap, het feit dat jij het boek in één ruk hebt uitgelezen en het onderwerp spreekt mij erg aan. Kortom: ik doe mee!

 8. Leuke winactie Jenny!
  Doe graag mee. Na het lezen van jouw recensie ben ik enthousiast geworden en erg benieuwd naar het boek.

 9. Leuk! Graag doe ik mee! Heb alle punten gedaan, leuk om je te volgen en te lezen wat je schrijft!

 10. Heb toch maar meegedaan, lijkt me een erg mooi verhaal.

 11. Pingback: Nieuws uit media/boekbloggerswereld | Plien's boekenblog

 12. kende het helemaal niet maar nu volg ik je op de sociale media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s