Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Het jaar in een potje

5 reacties

Een tijdje geleden kwam ik dit idee tegen in een blad (was het Flow?). Vorig jaar (2013) november besloot ik er al mee te starten om te kijken of het het werkte.

Iedere keer als er een leuke gebeurtenis is geweest, dan schrijf ik het op een gekleurd blaadje en doe er een elastiekje om heen.

Zo is de gebeurtenis niet meer zichtbaar en is het een ‘o ja- momentje’ als je het blaadje na een jaar weer openvouwt.

Vervolgens doe ik dat in onderstaande glazen pot. Maar ook bioscoopkaartjes en andere entreekaartjes gaan er in. Pas met oud & nieuw gaat de pot leeg en ga ik samen met mijn vriend kijken wat we het afgelopen jaar allemaal voor leuke dingen hebben gedaan. Wat ik er daarna mee ga doen, weet ik nog niet, maar daar heb ik nog een jaar om over na te denken.

Zoals je ziet hebben we de afgelopen 2 maanden al veel dingen ondernomen. Hopelijk komt daar dit jaar nog veel meer bij.

Je kunt er ook een glazen vaas voor gebruiken of een leuke koektrommel. Probeer het eens šŸ™‚

Jaar in een potje

5 thoughts on “Het jaar in een potje

  1. Ik kwam het vorige week ook op een blog tegen en toen sprak me het idee al aan maar bedankt dat je me er weer aan herinnert! Ik doe mee!

  2. Oh wat leuk zeg. Weet je nog welke blog dat was? Veel plezier met het vullen van jouw pot met herinneringen.

  3. Wat een leuk idee om zo (letterlijk) terug te blikken op een jaar šŸ™‚

  4. Superleuk idee, ik doe wel een beetje hetzelfde, maar dan in een soort plakboekje (en heb ook een tijdje Project Life gedaan, een scrapbookproject waarmee je ook je herinneringen vastlegt). Zo ontzettend leuk om af en toe nog eens doorheen te bladeren.

    Zo’n pot is ook een enorm leuk idee en kost bijna geen moeite. Misschien kun je de spulletjes van dit jaar opbergen in een mooi doosje? En dan komend jaar de pot weer opnieuw vullen.

    • Scrapboeken is ook erg leuk, maar kost best veel tijd volgens mij. Ik denk dat ik alles ga inplakken in een groot plakboek, wat jij dus al doet. Dus van een jaar in een potje naar een jaar in een boekje ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s