Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Pap / mam vertel’s deel 2

4 reacties

vertel'sEen tijdje geleden blogde ik over deze twee boeken. En afgelopen kerst (zo’n week geleden), kreeg ik ze volgeschreven en beplakt terug. Ik heb mij in kunnen houden, maar na de kerstdagen heb ik deze boeken gelijk uit de kast gepakt.

Het is leuk om te zien dat er sowieso verschil zit tussen mijn beide ouders. Mijn moeder schrijft veel en uitgebreid en mijn vader is wat korter van stof. Dit is wat hun ook typeert. Beide hebben ze overigens wel foto’s ingeplakt. Hele oude van zichzelf (mijn vader met lang haar) of van mij als kleine dikke baby. De vragen zijn ook erg leuk om te lezen. Soms is het antwoord onverwachts, soms wist je het antwoord al. Er zijn verhalen die altijd vertelt blijven worden in familie, maar nu staan ze zwart op wit. Deze antwoorden lokken ook uit tot vragen. Of ik het antwoord er dan zelf tussen krabbel, weet ik nog niet. Maar ik ben erg blij met deze boeken en de inhoud :).

vertel's 2vertel's 1

 

 

4 thoughts on “Pap / mam vertel’s deel 2

  1. Wat lijkt me dat geweldig om ze met inhoud terug te krijgen!

  2. Wat een ontzettend leuk idee! Ik heb natuurlijk wel tig plak- en fotoboeken maar met persoonlijke verhaaltjes erbij, wordt het wel een stuk leuker…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s