Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Wat ga ik lezen in januari?

7 reacties

Aller eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een mooi, gezond en liefdevol jaar mag worden!

Natuurlijk mag daarbij boeken lezen niet ontbreken. Ik zal nu iedere maand een berichtje posten met de boeken die op de planning staan voor die maand. Hopelijk krijg ik zo mijn nog te lezen mandje leeg dit jaar (is dat überhaupt wel mogelijk?). Naast de boeken die ik lees voor ‘De boekenwurmenclub’, ‘Een perfecte dag voor literatuur’ en de recensieboeken, heb ik natuurlijk ook nog zelf boeken aangeschaft.

Deze boeken staan voor deze maand op de planning:

Januari

 

 

 

 

 

 

 

Ik begin met De drie levens van Tomomi Ishikawa van Benjamin Constable. Op 15 januari blog ik er over met heel veel andere bloggers in het kader van ‘Een perfecte dag voor literatuur’. Daarna ligt de keuze nog helemaal open.
De Koningin van de Nacht van Yvonne Keuls lees ik ook voor ‘Een perfecte dag voor literatuur’, maar kan ik ook gebruiken voor mijn uitdaging, ‘Ik lees Nederlands!’. Vallen als het heet is van Jelmer Jepsen, heb ik een tijdje geleden gewonnen en wil ik dus erg graag lezen. Het boek van Rob van Spanje is een recensieboek waar ik erg benieuwd naar ben. Kortom, een afwisselend stapeltje. Wat gaan jullie lezen?

 

7 thoughts on “Wat ga ik lezen in januari?

  1. Zo te lezen hoef je je zeker niet te vervelen de komende tijd! Ik ken de titels alleen van naam dus ben benieuwd! Ik lees momenteel Alleen in Berlijn van Hans Fallada, over een duits echtpaar wiens zoon is gesneuveld en nu probeert op wat voor manier dan ook verzet te plegen… Ben er nog maar net in begonnen maar het verhaal spreekt me wel aan, tot nu toe…

  2. Het boek van Yvonne Keuls ga ik ook lezen voor ‘Een perfecte dag voor literatuur’. En ik ben erg benieuwd naar je recensie van ‘Vallen als het heet is’; het boek staat al enige tijd op m’n verlanglijstje.

  3. Mooie boeken! Veel leesplezier! Mijn eerste boek van 2014 is inmiddels bijna uit :).

  4. Dankjewel! Ik heb Het Huwelijkscontract gelezen. Vond ‘m voor ’n roman erg leuk! Ik lees eigenlijk nooit romans, maar dit was een aangename verassing 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s