Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Flow

2 reacties

flow1

Een tijdje geleden kwam ik het Flow magazine tegen in de supermarkt. In de gauwigheid zag het er leuk uit en ik nam het mee naar huis. Na drie magazines gekocht te hebben moet ik bekennen dat ik er een nieuwe verslaving bij heb.

Naast de boeiende inhoud over onder andere mindfulness en creativiteit, zitten er altijd cadeautjes bij het magazine. Inmiddels heb ik ansichtkaarten, memoblaadjes, een grote kalender en nog veel meer leuks verzameld.

Ken jij dit blad ook? Ik ben benieuwd wat jij er van vind en waarom jij het steeds koopt of een abonnement hebt.

flow2

2 thoughts on “Flow

  1. Ik vind hem geweldig! Na het lezen van deze magazine, gebruik ik bijna alle prenten om brieven, cadeautjes,…. te maken. Allen jammer dat je in Belgie geen voordelig abonnement kan nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s